Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

WK darts dag 4 met onder meer Damon Heta – Adrian Lewis

WK darts dag 4 met onder meer Damon Heta tegen Adrian Lewis

WK darts, zondag 18 december 2022 | Op de vierde dag van het WK darten staan er wederom zes partijen in de eerste ronde en twee partijen in de tweede ronde op het schema. Er komt één Belg in actie, geen Nederlanders.

Voor het wedden op darten kun je gedurende het hele toernooi bij bookmaker Unibet terecht waar je naast je WK voorspellingen ook welkom bent om gratis live naar het WK darts kan kijken (misschien een mooi alternatief voor een duur Viaplay abonnement) ⇣

WK darts dag 4: oud-kampioen Lewis tegen Heta

Damon Heta is gekoppeld aan Adrian Lewis, die in de eerste ronde won van Larsson. ‘Jackpot’ won het World Darts Championship tweemaal, maar behoort al een tijdje niet meer tot de toppers.

Heta is daarentegen een van de doorgebroken spelers van de afgelopen twee jaar. De Australiër is verhuisd naar Engeland, het mekka van de dartsport waar veruit de meeste darttoernooien plaatsvinden, om zich fulltime aan de sport te wijden.

Mike De Decker in avondsessie tegen Jeff Smith

De avondsessie van het WK darts programma van zondag 18 december wordt geopend door de Belg Mike De Decker. Hij neemt het op tegen Jeff Smith, oftewel The Silencer.

De Canadees heeft een mooi palmares opgebouwd bij de bond BDO. Zo was hij in 2016 de nummer twee op Lakeside en het jaar daarvoor schopte hij het tot de halve finale. Bij de PDC heeft de 47-jarige Smith het lastiger om zich te onderscheiden.

WK darts na eerste ronde al over voor Danny Baggish?

Danny Baggish trok twee jaar geleden bij het WK darts aandacht met zijn opvallende verhaal. Terwijl de Amerikaan zich naar de derde ronde knokte in het Ally Pally (die hij verloor van Glen Durrant) lag zijn broer aan de andere kant van de wereld als gevolg van een hersenbloeding op de intensive care-afdeling van een ziekenhuis. Ook had hij toen recentelijk zijn moeder verloren.

Destijds verraste  Baggish op het WK door Adrian Lewis en Damon Heta te verslaan. Dit keer lijkt hij niet verder te komen dan de eerste ronde.

Een voorspelling doen?

Scott Williams tegen Ryan Joyce

Scott Williams kwam enkele weken geleden tijdens de Grand Slam of Darts nog in de schijnwerpers door bij wijze van grap twee middelvingers op te steken tegen Luke Humphries. De beelden daarvan gingen viral op social media en kwamen ook terecht bij de tuchtcommissie die de kwestie nog in onderzoek heeft.

Het is nog niet duidelijk of Williams een boete of waarschuwing krijgt. Voor Williams is één ding zeker: dit gaat nooit meer gebeuren…

Nathan Aspinall zondag op het WK darts

De topper van deze zondag is Nathan Aspinall, die al tweemaal in de halve finale van het WK darts stond. Van de spelers in de top 10 is hij de op een na jongste, na Luke Humphries.

Dik favoriet

De pot tegen Krcmar hoort voor The Asp niks anders dan een opwarmertje te zijn. De Brit is met een odd van 1.25 dik favoriet bij Unibet.

Lees desgewenst onze pagina met info over de soorten darts weddenschappen die er zijn, als je wilt weten hoe je met het combineren van lage quoteringen toch tot een aantrekkelijke odd kan komen.

De wedstrijden van zondag:

middagsessie vanaf 12.00 uur
Madars Razma v Prakash Jiwa (R1)
Karel Sedlacek v Raymond Smith (R1)
Luke Woodhouse v Vladyslav Omelchenko (R1)
Damon Heta v Adrian Lewis(R2)

avondsessie, vanaf 21.00 uur
Mike De Decker v Jeff Smith (R1)
Scott Williams v Ryan Joyce (R1)
Matt Campbell v Danny Baggish (R1)
Nathan Aspinall v Boris Krcmar (R2)

Back To Top