Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

WK darts live: uitkijken naar debuut Beau Greaves en Josh Rock

WK darts live: uitkijken naar debuut Beau Greaves en Josh Rock

Gisteren ging het World Darts Championship 2023 van start met vier partijen. Vanaf vandaag staan er tot en met de kerstbreak dagelijks acht partijen op het WK darts schema: vier in de middagsessie en vier in de avondsessie. Vandaag kijken wij vooral uit naar het debuut van Beau Greaves, de jonge Engelse die dit jaar furore maakte in het vrouwencircuit.

➙ zit je te balen dat je het WK darts niet gewoon meer op tv kan kijken? Met een Unibet account kijk je gratis naar live streams van uitstekende kwaliteit! Je leest er meer over op onze darts live streaming pagina. 

WK darts 2023: tot kerst dagelijks acht matches

Tot en met aanstaande dinsdag gaat het in elke sessie in de eerste drie wedstrijden om een eerste ronde wedstrijd. De afsluitende pot van elk blokje is een partij uit de tweede ronde. De top 32 van de PDC Order of Merit is direct toegelaten tot die tweede ronde.

Comeback Simon Whitlock?

Er zitten deze zaterdag fraaie namen tussen. Simon Whitlock neemt het op tegen Christian Perez. De Australische Wizard werd in 2010 de nummer twee van het WK. Hij is inmiddels 53 jaar, maar wie weet is er een comeback op komst, want eerder dit jaar won hij met Australië het wereldkampioenschap voor landen. En het zou niet de eerste keer zijn dat zo’n triomf iemands carrière (weer) op gang brengt.

Supertalent Josh Rock speelt zaterdag

Richie Burnett heeft ook een kleurrijk verleden. In 1995 werd de Prince of Wales wereldkampioen bij die andere bond, de BDO, toen hij won van Raymond van Barneveld. Ook werd hij tweemaal tweede op Lakeside. Hij speelt tegen Adam Gawlas.

Daryl Gurney

Ook zien we zaterdag Daryl Gurney The Chin in actie, die al tweemaal in de kwartfinale van het WK darts stond. Zoiets is wellicht ook mogelijk voor Josh Rock, eveneens een Noord-Ier, die pas 21 jaar is maar al veel indruk heeft gemaakt de laatste weken. Bij de Grand Slam of Darts gooide hij tegen Michael van Gerwen een 9-darter. Hij is wereldkampioen darts bij de jeugd.

Dimitri Van den Bergh

De zaterdagavond wordt afgesloten door Dimitri Van den Bergh. De Belg heeft ook twee kwartfinaleplekken op zijn CV staan. Dancing Dimi treft de winnaar van de partij R.J. Rodriguez – Lourence Ilagan die vanavond op het programma staat.

Zie wedden op darten voor informatie over het doen van WK darts voorspellingen. Inzetten kan bij Unibet, dé darts bookmaker voor Nederland en België ⇣

Back To Top