skip to Main Content

Live streaming darts kijken doe je bij Viaplay. Met ingang van 2022 is dit in Nederland vrijwel de enige manier om op tv live darts te kijken. Geen RTL7 meer dus, de uitzendrechten zijn volledig in handen van het streamingsplatform uit Scandinavië.

Op deze pagina lees je alles over live darts kijken bij Viaplay: wat een abonnement kost, hoe het werkt, wie het darten op tv presenteert en meer. Daarnaast informeren we je over wat andere interessante manieren om (gratis) darts te kijken.

darts live streaming

Gratis live darts kijken met bookmakersaccount

Wist je dat je bij heel wat bookmakers gratis live stream sport kan kijken? Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een account met wat saldo erop, of dat je in de afgelopen 24 uur een weddenschap hebt geplaatst. Je kijkt dan op je mobiel of pc naar het WK Darts en tal van andere dartwedstrijden, waaronder partijen die je niet op Viaplay tv te zien krijgt. En het kost je helemaal niets.

Naast gratis live stream darts kun je ook nog heel wat andere sporten live kijken. We leggen je verderop uit hoe het werkt.

Viaplay darts live stream

Met ingang van 1 maart 2022 kijk je via een app live darts op je tv, mobiel of computer want vanaf die datum zit het darten achter een zogeheten betaalmuur (m.u.v. het Lakeside WK Darts, dat kijk je bij Eurosport). Jammer natuurlijk dat gratis darts kijken tot het verleden hoort, maar met een Viaplay abonnement krijg je wel waar voor je geld.

Darts streams en nog veel meer

Behalve live stream darts kijk je namelijk ook naar alle Formule 1 races (met zeer uitgebreide content), naar honderden films, series, documentaires en kinderprogramma’s. Verder is er nog onder meer snooker, Bundesliga voetbal en vanaf augustus bovendien live Premier League voetbal te zien.

Wat kost Viaplay darts?

Een Viaplay abonnement kost tot 1 augustus 2022 €9,99 per maand, daarna €13,99. Voor die prijs kijk je dus ook naar heel wat andere sporten, films en meer. Bovendien ben je verlost van reclameblokken. Viaplay belooft dat het darten niet zal worden onderbroken wordt door reclame, zodoende is er meer tijd voor analyses en andere items.

Hoe werkt live streaming darts kijken bij Viaplay?

Kijken bij Viaplay doe je via een app (net als bijvoorbeeld Netflix). Met een abonnement kan je met vijf apparaten ingelogd zijn en kun je op twee schermen tegelijkertijd streamen. Dat houdt dus in dat je een account kan delen met een familielid of vriend.

Presentatie darts Viaplay

Anne-Marie Fokkens gaat de dartsuitzendingen bij Viaplay presenteren. Koert Westerman die we kennen van RTL7 Darts zal als tweede presentator te zien zijn. Jacques Nieuwlaat, Frank Vischschraper en Teun de Boer verzorgen het commentaar bij de wedstrijden en Arjen van der Giessen doet de interviews.

live darts stream

Live stream darts PDC

Dartsbond PDC heeft ook een eigen videodienst. Met een abonnement van 59,99 euro per jaar (of 9,99 voor een maandabonnement, maar dat is dus eens zo duur) kijk je via PDC TV naar alle TV toernooien, European Tour en Players Championship events. Daarnaast kun je in het archief duiken om eerdere beelden nog eens te bekijken, krijg je interviews voorgeschoteld en meer.

Sluit je een jaarabonnement af, dan krijg je bovendien voorrang tijdens de ticketverkoop van events. Mocht je bijvoorbeeld eens het World Darts Championship willen bezoeken dan heb je dus eerder toegang tot de WK darts tickets dan een ander.

Er is ook een gratis PDC TV lidmaatschap beschikbaar. Daarmee kun je de interviews zien, highlights en mooie momenten maar geen live darts.

Live darts kijken met Bet365 account

En dan nu over hoe je gratis live darts kan kijken. Ben je bereid een klein beetje moeite te doen dan is er een mooie oplossing om dure abonnementen te omzeilen: bookmaker Bet365 biedt namelijk gratis live streaming sport voor iedereen met een account.

Het aanmaken van een bookmakersaccount kost niets. De enige voorwaarde om de darts live streams te kunnen kijken is dat je of wat saldo op je account hebt staan, of dat je in de afgelopen 24 uur een weddenschap hebt geplaatst. That’s it.

Minimale voorwaarden

De minimale storting die je bij Bet365 moet doen bedraagt 5 euro en die kun je op ieder gewenst moment ook weer laten uitbetalen, dus uiteindelijk kan je helemaal gratis live stream darts kijken. Je kan ook besluiten om met je tegoed te gaan wedden op darten. Doe je goede voorspellingen dan groeit je saldo, heb je pech dan ben je je inleg kwijt. Maar zelfs met minder dan 5 euro saldo kun je op de stream naar live darts blijven kijken.

#advertentie
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Enorm live aanbod

Bet365 is een zeer betrouwbare bookmaker en kreeg van de Nederlandse overheid als een van de eersten een vergunning om online sportweddenschappen te mogen aanbieden. Bet365 staat wereldwijd bekend als dé bookmaker voor het live wedden en zijn geweldige aanbod aan live streams. Je kijkt talloze sporten live op je telefoon, computer, tablet etc. Denk aan voetbal, tennis, handbal, ijshockey, paardenraces en natuurlijk darten.

Klein beetje moeite, groot plezier

Het aanmaken van een account kost ongeveer 15 minuten. Je bent echt geen kwartier met je registratie bezig, maar de bookie moet aan de hand van een kopie van je ID je identiteit verifiëren voordat je aan de slag kan. En daarop moet je even wachten.

Heb je een momentje tijd, maak dan nu een Bet 365 account aan en kijk straks gratis live stream darts en nog veel meer. Besluit je een gokje te wagen, onthoud dan dat gokken verslavend kan zijn – Speel Bewust 18+!

Back To Top