Darts Live Streaming

In Nederland zijn de grootste dartstoernooien van de PDC live te zien bij RTL7. De zender biedt de wedstrijden zowel op televisie als via een livestream aan. De live streams zijn echter niet altijd gratis, maar er zijn eventueel andere manieren…

Live stream darts kijken bij RTL

Dartswedstrijden op televisie worden zoals gezegd doorgaans live door RTL7 uitgezonden; het is een beetje afhankelijk van andere sporten die gaande zijn. Bezoek je de website van RTL7 Darts, dan vind je in de meeste gevallen ook een link naar de live stream. Klik je daarop, dan word je doorgestuurd naar Videoland (een onderdeel van RTL).

darts live streaming

Vanaf 2022 kun je alleen nog maar live darts kijken als je een abonnement op Viaplay hebt. De uitzendrechten voor darts gaan dan namelijk over van RTL7 naar NENT (de Nordic Entertainment Group). Op het streamingsplatform kijk je ook Formule 1 en Bundesliga voetbal.

Twee weken gratis livestream darts

Tijdens de proefperiode van twee weken kun je bij Videoland gratis live stream darts kijken. Zeg je niet op dan betaal je daarna voor een basisabonnement €4,99 per maand en kijk je vanalles en nog wat live, terug en vooruit. Zeg je wel binnen twee weken op, dan wordt er niets in rekening gebracht en kun je blijven kijken tot de proefperiode voorbij is. Er zijn ook uitgebreidere pakketten. Zo is er het Plus abonnement voor €7,99 en het Premium abonnement voor €9,99. Kijk goed welke het beste bij je past.

Kien je het een beetje handig uit, dan is het dus mogelijk om gratis een groot gedeelte van het WK Darts live stream te kijken. Overigens zijn er ook heel wat bookmakers die gratis live streaming darts aanbieden. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een account om te wedden op darten met wat saldo erop om (eventueel) mee te spelen.

De Videoland darts streams zijn reclamevrij en je kunt tot een maand terugkijken.

Ben je klant van Ziggo of KPN? Dan kijk je binnen heel Europa met de Ziggo Go App of de iTV app gratis live stream tv. Dus ook naar darts op RTL7!

Live stream darts PDC

Ook darts bond PDC heeft een eigen videodienst. Met een abonnement van 5 euro per maand kijk je via PDCTV naar toernooien die niet op tv worden uitgezonden (European Tour en Players Championship) en kun je kijken naar highlights van tv events etc.

Sluit je een jaarabonnement van 50 euro af, dan krijg je behalve de Player Championship en European Tour streaming, voorrang tijdens de ticketverkoop van events. Mocht je eens een darttoernooi willen bezoeken dan heb je dus eerder toegang tot de tickets dan een ander.

RTL 7 Darts televisie

Al sinds heel wat jaren is RTL7 het vaste kanaal dat dartswedstrijden uitzendt in Nederland. De presentatoren Marcel Maijer en Koert Westerman worden tijdens de uitzendingen geassisteerd door de vaste gasten Co Stompé, Vincent van der Voort en Roland Scholten. Incidenteel wordt er ook een andere profspeler, zoals bijvoorbeeld Kim Huybrechts of Benito van de Pas, uitgenodigd om commentaar te geven in de studio.

Darten op de radio

Nieuw sinds het WK Darts van 2018 is de RTL Darts Radio. Zodra de tv uitzending is begonnen kun je op de RTL7 site een link vinden naar de radio. Klik je hierop dan krijg je wat je anderen op hun televisie zien, live te horen uit je apparaat. Er is wel een beetje vertraging op de lijn.

Gratis WK Darts live streaming

Live streaming darten kijken maakt RTL uiteraard mogelijk voor het PDC WK Darts, maar tevens voor o.a. de Premier League Darts, World Matchplay en de Grand Slam.

Een mogelijkheid om gratis live stream WK darts te kijken, is Ziggo Go. Ben je klant bij Ziggo dan kun je de Ziggo Go app downloaden en daarmee kun je televisie uitzendingen live stream op bijvoorbeeld je telefoon of tablet zien. Dus ook het WK Darts. Hetzelfde geldt voor mensen die interactieve tv van KPN hebben, die kunnen met de iTV app live darts kijken.

Benieuwd naar de toernooien die nog komen? Check de dartskalender voor het complete overzicht. Het hele jaar kun je genieten van darts!

Darts Nieuws