Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Live darts kijken op tv wordt steeds lastiger, althans gratis darten kijken. De uitzendrechten zijn in handen van Viaplay.nl en dat betekent dat darten op tv voortaan geld kost.

Op deze pagina vertellen we je op welke zender je darten kan kijken, hoe het werkt bij Viaplay. Er zijn genoeg opties om alle toernooien én het WK darts live te kijken.

darts live streaming

Darts live stream

We beginnen met hoe het werkt bij Viaplay.

Met ingang van 1 maart 2022 kijk je via een app live darten op tv, mobiel of computer want vanaf die datum zit darten kijken achter een zogeheten betaalmuur (m.u.v. het Lakeside WK Darts, dat kijk je bij Eurosport). Jammer natuurlijk dat gratis darts kijken bij RTL7 tot het verleden hoort, maar met een Viaplay abonnement krijg je wel waar voor je geld.

Darts streams en nog veel meer

Behalve live stream darts zie je namelijk ook alle Formule 1 races en honderden films, series, documentaires en kinderprogramma’s. Verder is er nog onder meer snooker, Bundesliga voetbal en bovendien live Premier League voetbal te zien.

Wat kost Viaplay darts?

Een Viaplay abonnement kost €15,99. Voor die prijs kijk je dus ook naar heel wat andere sporten, films en meer. Bovendien ben je verlost van reclameblokken. Viaplay belooft dat het darten niet zal worden onderbroken wordt door reclame, zodoende is er meer tijd voor analyses en andere items.

Sluit je een jaarabonnement af, dan betaal je 13,99 per maand.

Hoe werkt live streaming darts kijken bij Viaplay?

Kijken bij Viaplay doe je via een app (net als bijvoorbeeld Netflix). Met een abonnement kan je met vijf apparaten ingelogd zijn en kun je op twee schermen tegelijkertijd darten streamen. Dat houdt dus in dat je een account kan delen met een familielid of vriend.

live darts stream

PDC darts live stream

Dartsbond PDC heeft ook een eigen videodienst. Met een abonnement van 59,99 euro per jaar (of 9,99 voor een maandabonnement, maar dat is dus eens zo duur) kijk je via PDC TV naar alle TV toernooien, European Tour en Players Championship events. Daarnaast kun je in het archief duiken om eerdere beelden nog eens te bekijken, krijg je interviews voorgeschoteld en meer.

Sluit je een jaarabonnement af, dan krijg je bovendien voorrang tijdens de ticketverkoop van events. Mocht je bijvoorbeeld eens het World Darts Championship willen bezoeken dan heb je dus eerder toegang tot de WK darts tickets dan een ander.

Er is ook een gratis PDC TV lidmaatschap beschikbaar. Daarmee kun je de interviews zien, highlights en mooie momenten maar met een gratis account kun je niet live darten kijken.

Back To Top