Ga naar hoofdinhoud

Live darts kijken op tv wordt steeds lastiger, althans gratis darten kijken. RTL7 is de uitzendrechten kwijtgeraakt aan Viaplay.nl en dat betekent dat darten op tv voortaan geld kost.

Maar er zijn diverse andere mogelijkheden! Live streaming darts kijken bij Unibet.nl en bookmaker Unibet.be voor België kan bijvoorbeeld ook. Het is volkomen legaal en de darts live stream van een bookmaker is voor elk lid altijd gratis.

Op deze pagina vertellen we je op welke zender je darten kan kijken, hoe het werkt bij Viaplay, bookmakers en hoe het zit met de PDC darts live stream. Er zijn genoeg opties om alle toernooien én het WK darts live te kijken.

darts live streaming

Darts voorspellen?

Darts live stream

We beginnen met hoe het werkt bij Viaplay. Verderop meer over de live darts stream gratis bij bookmakers.

Met ingang van 1 maart 2022 kijk je via een app live darten op tv, mobiel of computer want vanaf die datum zit darten kijken achter een zogeheten betaalmuur (m.u.v. het Lakeside WK Darts, dat kijk je bij Eurosport). Jammer natuurlijk dat gratis darts kijken bij RTL7 tot het verleden hoort, maar met een Viaplay abonnement krijg je wel waar voor je geld.

Darts streams en nog veel meer

Behalve live stream darts zie je namelijk ook alle Formule 1 races en honderden films, series, documentaires en kinderprogramma’s. Verder is er nog onder meer snooker, Bundesliga voetbal en bovendien live Premier League voetbal te zien.

Wat kost Viaplay darts?

Een Viaplay abonnement kost €15,99. Voor die prijs kijk je dus ook naar heel wat andere sporten, films en meer. Bovendien ben je verlost van reclameblokken. Viaplay belooft dat het darten niet zal worden onderbroken wordt door reclame, zodoende is er meer tijd voor analyses en andere items.

Hoe werkt live streaming darts kijken bij Viaplay?

Kijken bij Viaplay doe je via een app (net als bijvoorbeeld Netflix). Met een abonnement kan je met vijf apparaten ingelogd zijn en kun je op twee schermen tegelijkertijd darten streamen. Dat houdt dus in dat je een account kan delen met een familielid of vriend.

live darts stream

PDC darts live stream

Dartsbond PDC heeft ook een eigen videodienst. Met een abonnement van 59,99 euro per jaar (of 9,99 voor een maandabonnement, maar dat is dus eens zo duur) kijk je via PDC TV naar alle TV toernooien, European Tour en Players Championship events. Daarnaast kun je in het archief duiken om eerdere beelden nog eens te bekijken, krijg je interviews voorgeschoteld en meer.

Sluit je een jaarabonnement af, dan krijg je bovendien voorrang tijdens de ticketverkoop van events. Mocht je bijvoorbeeld eens het World Darts Championship willen bezoeken dan heb je dus eerder toegang tot de WK darts tickets dan een ander.

Er is ook een gratis PDC TV lidmaatschap beschikbaar. Daarmee kun je de interviews zien, highlights en mooie momenten maar met een gratis account kun je niet live darten kijken.

Live darts kijken bij Unibet

En dan nu over hoe je gratis live darts kan kijken. Ben je bereid een klein beetje moeite te doen dan is er een mooie oplossing om dure abonnementen te omzeilen: bookmakers Bet365.nl en Unibet (Unibet.nl en  Unibet.be voor België) bieden namelijk gratis live streaming sport voor iedereen met een account.

Het aanmaken van een bookmakersaccount kost niets. De enige voorwaarde om live stream darts te kunnen kijken is dat je of wat saldo op je account hebt staan (al zijn het maar enkele centen), of dat je in de afgelopen 24 uur een weddenschap hebt geplaatst. That’s it.

Op het darts programma bij bookmakers staan vrijwel alle toernooien: onder meer alle European Tour events, de Premier League, de Modus Darts Super Series en je ziet er zelfs het WK darts live.

Minimale voorwaarden

De minimale storting die je bij Unibet en Bet365 moet doen bedraagt 5 euro en die kun je op ieder gewenst moment ook weer laten uitbetalen, dus uiteindelijk kan je helemaal gratis livestream darts kijken. Je kan ook besluiten om met je tegoed te gaan wedden op darten. Doe je goede voorspellingen dan groeit je saldo, heb je pech dan ben je je inleg kwijt. Maar zelfs met minder dan 5 euro saldo kun je op de stream naar live darts blijven kijken.

#ad
UNIBET /
DE NUMMER 1 VOOR WEDDEN OP DARTS

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Gok met mate.

Enorm live aanbod

Unibet en Bet365 zijn zeer betrouwbare bookmakers. Laatstgenoemde kreeg van de Nederlandse overheid als een van de eersten een vergunning om online sportweddenschappen te mogen aanbieden.

Bet365.nl staat wereldwijd bekend als dé bookmaker voor het live wedden en zijn geweldige aanbod aan live streams. Je kijkt talloze sporten live op je telefoon, computer, tablet etc. Denk aan voetbal, tennis, handbal, ijshockey, paardenraces en natuurlijk darten.

Unibet.nl en/of Unibet.be is wat gebruiksvriendelijker en is een uitstekende bookie voor darts.

Klein beetje moeite, groot plezier

Het aanmaken van een account kost ongeveer 15 minuten. Je bent echt geen kwartier met je registratie bezig, maar de bookie moet aan de hand van een kopie van je ID je identiteit verifiëren voordat je aan de slag kan. En daarop moet je even wachten.

Heb je een momentje tijd, maak dan een account aan en kijk straks gratis live stream darts en nog veel meer. Besluit je een gokje te wagen, onthoud dan dat gokken verslavend kan zijn, dus Speel Bewust 18+ en gok met mate!

Hesgoal darts live?

Is er geen darts op tv vandaag bij VTM of Viaplay, ga dan altijd even na of bijvoorbeeld Unibet wat streamt. Je kan ook live naar sportwedstrijden kijken bij streamingssite Hesgoal. Dit is echter geen officiële site en ze zijn niet legaal. Bovendien is je verbinding niet beveiligd, dus het is niet aan te raden om bij Hesgoal darts streams te kijken.

Back To Top