Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Strijd om play offs plekken Premier League Darts 2023

Strijd om play offs plekken Premier League Darts 2023

Donderdag 13 april vindt speelavond 11 plaats van de Premier League Darts 2023. De plek waar de acht spelers samenkomen is het Brighton Centre in Brighton. De avond wordt iets na 20.00 afgetrapt door Dimitri Van Den Bergh en Michael van Gerwen.

Een voorspelling doen?

Strijd om top 4 Premier League Darts

De vorige twee speelavonden werden gewonnen door Jonny Clayton, waardoor de Welshman is opgeklommen naar plek drie op de ranglijst. Een plek in de top vier is genoeg om mee te doen aan de play-offs die 25 mei op de dartskalender gepland staan.

Clayton, Smith en Aspinall

Koploper Van Gerwen (27 punten) en nummer twee Gerwyn Price (22 punten) lijken die finale-avond niet meer te kunnen missen. Daarachter gaat het tussen Clayton (17), Michael Smith (15) en Nathan Aspinall (15). Chris Dobey heeft 10 punten, Van Den Bergh 9 en Wright 5.

Legsaldo’s zeggen meer

Misschien geven de legsaldo’s nog wel beter weer wat de verhoudingen zijn dan de punten. Van Gerwen staat op +31 en Price op +21. Alle andere spelers staan in de min. Clayton heeft de laatste weken aan zijn saldo gewerkt en staat nu op -2. Aspinall doet dus nog volop mee voor een plek in de top 4, maar zijn saldo van -14 is zorgwekkend.

Michael van Gerwen

Mighty Mike won drie speelavonden na elkaar (4, 5 en 6) en stond vervolgens maar een speelavond in de finale, die hij verloor van Price. Afgelopen weekend liet hij zich niet zien bij de 2023 German Darts Grand Prix, deel 4 van de Euro Tour. Daar won Smith in de finale van Aspinall met 8-5.

Volgende week Premier League Darts Rotterdam

Komend weekend zijn er twee Players Championship-evenementen, in Wigan, en volgende week donderdag is het feest in Ahoy, waar een avondje Premier League Darts wordt gehouden. Het weekend erna is het tijd voor Euro Tour 5, in Graz, Oostenrijk.

Back To Top