Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Willem Mandigers vandaag in actie op Lakeside

Bookmakers Willem Mandigers vandaag in actie op Lakeside | Getty

Vandaag op de Lakeside speelt Willem Mandigers tegen de Engelsman Paul Hogan en neemt de Belg Roger Janssen het op tegen Welshman Jim Williams. Je kunt de darts wedstrijden live kijken op Eurosport. Onderaan vind je de voorspellingen voor vandaag.

Kansen Wesley Harms op Lakeside 2019

Afgelopen weekend kende drie mooie overwinningen voor de Nederlanders op de Lakeside. Sharon Prins versloeg Roz Bulmer met 2-0 en Wesley Harms kreeg zijn revanche op Tony O’Shea. Harms gaf voor zijn duel tegen Silverback al aan: “De enige die me van de titel heeft afgehouden, is Tony O’Shea, dus als ik langs hem kom in de eerste ronde zou dit wel eens mijn jaar kunnen worden”.

Gisteren versloeg Richard Veenstra de Engelsman Nigel Heydon in een bloedstollende wedstrijd die eindigde in 3-2. Voor Wouter Vaes eindigde zijn voorronde tegen de Belg Roger Janssen in een desillusie door een 3-0 nederlaag. Ook Adam Smith-Neale, die enkele maanden terug nog als een van de grootste kanshebbers werd gezien, is de Lakeside over; hij brak zijn been eind november, is nog herstellende en verliet het podium op krukken.

Lastige tegenstander voor Willem Mandigers

Vandaag staan er zeven wedstrijden op het speelschema Lakeside. Vanmiddag komt Willem Mandigers in actie tegen Paul Hogan. Vorig jaar bereikte Mandigers de tweede ronde, zijn beste resultaat op de Lakeside in de vier jaar dat hij erbij was. Dit jaar staat hij elfde op de BDO-ranking.

De 55-jarige Hogan, bijgenaamd “Crocodile Dundee”, staat 41ste. Ze kwamen elkaar niet eerder tegen in belangrijke wedstrijden. Afgaand op de ranking, is Mandigers in het voordeel. Paul Hogan is echter een zeer geroutineerde speler en is geen makkelijke tegenstander voor de Nederlander.

Zware kluif op WK Darts voor Roger Janssen

Vanavond speelt de Belg Roger Janssen zijn eerste ronde wedstrijd tegen Jim Williams uit Wales. De 41-jarige Belg begon zijn dartscarrière in 2012 en staat dit jaar voor de tweede maal op de Lakeside. Afgelopen jaar won hij de Austria Open Vienna en de Luxembourg Open, wat hem de 28ste plaats op de BDO-ranking opleverde.

Jim Williams wordt geen makkelijke tegenstander: hij is de nummer drie van de BDO. Ook speelden ze nooit eerder tegen elkaar. Williams schopte het afgelopen jaar tot de kwartfinale op de Lakeside.

Voorspellingen Lakeside 2019

Mandigers heeft met een notering van 2.65 volgens Mr Green een minder goede kans om de volgende ronde op de Lakeside te halen dan waar wij vanuit gaan. De door de wol geverfde Hogan noteert 1.47. Op de pagina wedden op darten vind je de quoteringen voor de titelfavorieten.

Programma Lakeside maandag 7 januari

14.00 – David Cameron (CAN) v Andy Hamilton (ENG)
15.15 – Oliver Ferenc (SBR) v Ryan Hogarth (SCO)
16.30 – Willem Mandigers (NED) v Paul Hogan (ENG)

20.00 – Michael Unterbuchner (GER) v Justin Thompson (AUS)
21.15 – Anastasia Dobromyslova (RUS) v Laura Turner (ENG)
21.45 – Jim Williams (WAL) v Roger Janssen (BEL)
23.00 – Daniel Day (ENG) v Dean Reynolds (WAL)

Back To Top