Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Jeffrey de Zwaan – Darin Young en Fallon Sherrock op WK Darts vandaag

Met een Unibet WK darts account: wedden, casino en live streams!

Jeffrey de Zwaan speelt vandaag op het tegen Darin Young en Fallon Sherrock gaat proberen om als eerste vrouw een ronde verder te komen in Alexandra Palace nadat Mikuru Suzuki daar in een decider net niet in slaagde. Haar tegenstander is Ted Evetts.

WK Darts: tweede ronde voor Vincent van der Voort

Vincent van der Voort is de tweede Nederlander die verder gaat op het PDC WK Darts. De razendsnel werpende Noord-Hollander won met 3-0 van de nog sneller gooiende Keane Barry. Zijn volgende wedstrijd speelt hij aanstaande donderdag tegen Dave Chisnall voor een plek in de derde ronde. Ook Callan Rydz, William O’Connor en Gary Anderson hebben hun eerste partij overleefd. Anderson speelde tegen Brendan Dolan en had weinig moeite om met 3-0 te winnen.

Uitslagen WK Darts maandag 16 december:
Steve Lennon 2-3 Callan Rydz
William O’Connor 3-0 Marko Kantele
Vincent van der Voort 3-0 Keane Barry
Gary Anderson 3-0 Brendan Dolan

Jeffrey de Zwaan – Darin Young WK Darts vandaag

Vandaag staan er acht wedstrijden op het programma en maar één Nederlander. Jeffrey de Zwaan speelt in de tweede ronde tegen de linkshandige Amerikaan Darin Young in de laatste – en meest interessante – partij van de avond. Young doet voor de tiende keer mee aan het PDC WK en het is de tweede keer dat hij in de tweede ronde staat. In 2010 was dat zijn beste prestatie ooit op het World Darts Championship. De Zwaan en Young speelden nooit eerder tegen elkaar. Young is de huidige nummer 83 van de BDO en De Zwaan de nummer 23 van de PDC Order of Merit.

Darin Young was afgelopen zaterdag verantwoordelijk voor de uitschakeling van Raymond van Barneveld.

Fallon Sherrock eerste vrouw die PDC WK Darts partij wint?

Een andere partij die interessant is, is die van Ted Evetts tegen Fallon Sherrock. De Britse stond al eens in de finale van het WK-toernooi voor vrouwen van de BDO en ze kan terugkijken op een goed jaar. “Dit toernooi is nu het belangrijkste doel voor ons vrouwen en ik vind het echt heel gaaf dat ik mijn kans heb gekregen om het damesspel te vertegenwoordigen,” zei Sherrock. “Ik wil een statement maken voor vrouwendarts. We kunnen goed spelen en we kunnen concurreren op het hoogste niveau.” aldus de dartster uit Milton Keynes.

Evett is de nummer 77 van de PDC Order of Merit en de winnaar van de PDC Development Tour. Als Sherrock wint, is ze de eerste vrouw die een wedstrijd wint tijdens het WK Darts van de PDC.

Voorspellingen: De Zwaan favoriet bookmakers

Wedden op darten | De bookmakers zien dat niet zo snel gebeuren. Sherrock noteert 7.50 tegen de 1.08 voor Evett. De kansen van Jeffrey de Zwaan tegen Darin Young worden hoog ingeschat. De Nederlander noteert 1.20 tegenover 4.50 voor Young. De wedstrijd tussen de Oostenrijker Rowby-John Rodriguez en Noel Malicdem wordt mogelijk de spannendste van vandaag als je kijkt naar de odds bij de bookies: Beide mannen noteren 1.90 voor de winst.

Programma WK darten dinsdag

Programma dinsdag 17 december
Middagsessie
Ryan Searle v Robbie King (Eerste ronde)
Cristo Reyes v Lourence Ilagan (Eerste ronde)
Rowby-John Rodriguez v Noel Malicdem (Eerste ronde)
Krzysztof Ratajski v Zoran Lerchbacher (Tweede ronde)

Avondsessie
Ritchie Edhouse v Boris Koltsov (Eerste ronde)
Jose De Sousa v Damon Heta (Eerste ronde)
Ted Evetts v Fallon Sherrock (Eerste ronde)
Jeffrey de Zwaan v Darin Young (Tweede ronde)

Back To Top