Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

WK darts donderdag: Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort

WK darts donderdag: Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort

Donderdag zien we drie Nederlanders in actie bij het WK darts 2023. Danny Jansen komt uit tegen Krzysztof Ratajski en dat is de openingspartij om 13.30 uur. De middagsessie wordt afgesloten door Dirk van Duijvenbode tegen Karel Sedlacek. De avondsessie heeft als slotpartij Vincent van der Voort versus Cameron Menzies.

WK darts voorspellen

Wat zijn de kansen van de Nederlanders? De Pool Ratajski had een mager jaar, dus wie weet kan Danny Jansen hem verrassen. Van Duijvenbode moet het simpelweg redden tegen Karel Sedlacek en Van der Voort zal normaliter winnen van Cameron Menzies.

WK Darts Ryan Searle – Adam Gawlas

Wie zien we donderdag nog meer in het Alexandra Palace? Onder andere Ryan Searle. De Engelsman heeft driemaal de vierde ronde van het World Darts Championship bereikt. Breekt Heavy Metal ditmaal echt door en zien we hem terug in de eindfase?

2022 was voor de man met de lange lokken een jaar met minder hoogtepunten dan 2021, toen hij nog in de finale van de Players Championship Finals stond. Maar met zijn 35 jaar is hij wellicht nog niet op zijn piek. Hij speelt in de tweede ronde tegen Adam Gawlas.

Oud-kampioen Gary Anderson tegen Razma

Oud-winnaar Gary Anderson heeft in 2022 bijzonder weinig laten zien. De Schot praat vaak over zijn weerzin om alsmaar te reizen en heeft daadwerkelijk aan een hoop darttoernooien gewoonweg niet meegedaan. Maar de 51-jarige Anderson is wel een echte WK-specialist: in in 6 van de vorige 8 edities bereikte hij minstens de halve finale. Hij treft Madars Razma.

James Wade op WK darten tegen Williams

James Wade was jarenlang ook een vast gezicht in de latere fases van het WK. De 39-jarige The Machine stond tussen 2008 en 2017 in acht van de tien edities minstens in de kwartfinale. Na enkele mindere jaren was hij vorig jaar halvefinalist. Dat ging op zijn Wades: geen enorm hoog niveau, maar dikwijls winnen met gemiddeldes van onder de 90. Hij speelt tegen Jim Williams.

Wade, Anderson en Searle zijn bij de bookmakers favoriet. Stop je voorspellingen in een combi bet en pak een betere odd. Ben je een nieuwkomer? Zie hoe werkt wedden op darts voor meer informatie.

Back To Top