Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Voorsprong Michael van Gerwen Premier League Darts is minimaal

Dutch Darts Masters: Michael van Gerwen is erbij in Amsterdam!

Het eerste deel van de Premier League Darts zit erop. De strijd gaat verder met de laatste acht spelers die de komende weken zullen bepalen welke vier van hen doorgaan naar de play-offs in mei in Londen. Vanaf deze week zijn er geen gastspelers meer en ook Raymond van Barneveld is er niet meer bij. Hij was afgelopen week de ongelukkige die Judgement Night in Rotterdam Ahoy niet overleefde. Deze week wordt er gedart in het Noord-Ierse Dublin.

Stand Premier League Darts klassement

Michael van Gerwen veroverde afgelopen week de koppositie in het Premier League Darts klassement terug waar hij nu met 13 punten en een leg-voordeel van +22 een kleine voorsprong behoudt op Rob Cross. De voormalige wereldkampioen heeft net als MvG 13 punten, maar zijn leg-voordeel is met +16 net iets kleiner. James Wade staat derde met 11 punten en +10. Nummer vier is Daryl Gurney, hij heeft ook 11 punten en een legvoordeel van +2. Check het speelschema Premier League Darts voor uitslagen en de actuele stand.

Daryl Gurney speelt thuis vandaag

Gurney won afgelopen weekend de German Darts Championship en pakte daarmee zijn eerste European Tour-titel. Belfast wordt zijn ‘Home Coming”. Hij kan rekenen op een schare fans die hem na zijn succes in Duitsland nog harder zullen aanmoedigen als hij het opneemt tegen Rob Cross, de man die hij in Hildesheim met 6-2 naar huis stuurde in de derde ronde.

Check Tips wedden darten voor nog meer spanning!

Michael van Gerwen – Gerwyn Price

Vanavond speelt Michael van Gerwen tegen Gerwyn Price, de man die hij al vijftien keer versloeg. Price heeft nog geen ingang gevonden om grip te krijgen op de Green Machine. Hij won precies nul games. De laatste keer dat ze tegen elkaar speelden in de Premier League Darts was op 14 maart. Michael won toen met 7-2. Maar tien dagen later, op 24 maart tijdens de kwartfinale van de European Darts Open, kwam Price wel akelig dicht in de buurt van een zege toen Van Gerwen op het randje met 6-5 won.

Gelijkspel voorspellen?

Van Gerwen start de wedstrijd als favoriet met odds van 1.30 bij bookmaker Mr Green. Price noteert 7.00 voor zijn eerste overwinning op Van Gerwen. Gelijkspel heeft voor deze wedstrijd ook hoge odds: 6.50 x je inleg bij een goede voorspelling. Voor de correcte score van 7-7 wordt bij het wedden op darten 6.50 genoteerd. Een 8-6 overwinning voor Van Gerwen levert je 10.00 keer je inzet op.

Daryl Gurney kans op play offs darts

Gurney heeft ondanks zijn succes van afgelopen weekend bepaald géén voorsprong op Cross bij de bookmakers. Terwijl de statistieken laten zien dat deze mannen elkaar de afgelopen tweeënhalf jaar in perfect evenwicht hebben gehouden: de all-time stand staat op 4-4. Een overwinning van Daryl Gurney noteert 3.00 en winst Rob Cross 1.91. Gelijkspel is met 4.70 een zeer reële mogelijkheid. Gurney die voor eigen publiek speelt en met een vierde plaats in het klassement duidelijk een man is die kans maakt op een ticket voor de O2, is een gevaarlijke underdog.

Programma Premier League of Darts

Avond 10 – donderdag 4 april 2019
The SSE Arena, Belfast vanaf 20.00 uur

Mensur Suljovic v James Wade
Michael Smith v Peter Wright
Rob Cross v Daryl Gurney
Michael van Gerwen v Gerwyn Price

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top