Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Raymond van Barneveld – Michael van Gerwen live darts in Rotterdam

WK Darts dinsdag: Raymond van Barneveld en debuut Jimmy Hendriks

Vandaag tijdens Judgmenent Night van de Premier League Darts is er een Nederlands treffen tussen Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen. Maar het oordeel is al geveld, want Barney heeft na acht ronden darten te weinig punten om nog een kans te maken op handhaving. Hij zal na deze tweede avond in Ahoy Rotterdam afvallen, waarna acht spelers doorgaan met de tweede fase.

Premier League Darts met ook De Zwaan

Er komt in het stampvolle en met geheel in Oranje uitgedoste dartsfans Ahoy zelfs een derde landgenoot in actie: de gastspeler op het Premier League Darts speelschema van vandaag is Jeffrey de Zwaan. Zijn opponent is niet mals want hij treft de wereldkampioen van 2018, Rob Cross.

Cross zit in de rangschikking Mighty Mike op de hielen. Beiden hebben elf punten, maar het legsaldo van de Brabander is beter. Voor De Zwaan is het evenals de andere wekelijkse gasten een soort sollicitatie, om te proeven van het echte werk met de grote jongens.

Raymond van Barneveld – Michael van Gerwen

Het is de veertiende deelname van Barney aan de Premier League Darts en de Hagenaar heeft meer partijen in de dartscompetitie gespeeld dan wie dan ook, inclusief Phil Taylor. Aan die reeks komt vanavond een einde. Het was niet best wat de vijfvoudig wereldkampioen (eenmaal bij de PDC, viermaal BDO) gisteren liet zien. Zijn gemiddelde was 82 en Daryl Gurney hoefde zelf niet te schitteren om toch met 1-7 de vloer met Van Barneveld aan te vegen.

Mighty Mike beter dan vorig jaar in Ahoy

Premier League Darts michael van gerwen | GettyMichael van Gerwen won met dezelfde cijfers van Peter Wright, die zich normaliter toch niet zo eenvoudig laat wegzetten. De titelhouder kwam zelfs nabij een whitewash (7-0), maar miste daarvoor in de zevende leg een pijltje op dubbel twaalf.

Het was ook een flinke verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen Mighty Mike beide partijen in Ahoy verloor. Ook toen moest hij tegen Peter Wright en Raymond van Barneveld aantreden, maar dit is niet dezelfde Barney, eerder een parodie op een topdarter. Hij straalt moedeloosheid uit, lijkt te snakken om verlost te worden uit het traject dat in plaats van een glorieus afscheidsfeest een troosteloze lijdensweg dreigt te worden.

Darts uitslagen voorspellen

Wedden op darten vandaag: Michael van Gerwen staat voor de winst genoteerd op 1.26, gelijkspel op 6.50 en gokken op winst Raymond van Barneveld levert 8.50 x de inleg op.

Van Gerwen is meedogenloos, maar zal hij onbewust zijn leermeester op zijn laatste Premier League avondje niet willen pijnigen? We tippen dat Barney het nog een beetje close houdt en niet met vier of meer legs verschil verliest (dus 7-3 of slechter). De +3,5 legs handicap op Barney noteert bij de bookmakers 1.90.

Programma Premier League Darts Rotterdam

Donderdag 28 maart 2019
Daryl Gurney – Mensur Suljovic
Peter Wright – Gerwyn Price
Rob Cross – Jeffrey de Zwaan
Raymond van Barneveld – Michael van Gerwen
James Wade – Michael Smith
Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top