Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

UK Open 2022 van start met een Michael van Gerwen in topvorm

Michael van Gerwen ook na ronde 6 aan kop in Premier League

Vandaag begint de UK Open 2022 met James Wade als titelverdediger. Aan het jaarlijkse darttoernooi doen dit keer 158 spelers mee waaronder alle Tour Card houders en spelers uit de Challenge Tour en Development Tour. En dan zijn er natuurlijk nog de amateur Qualifiers.

Behalve de titel pakt de winnaar van de UK Open ook nog 100.000 Pond. Michael van Gerwen liet gisteravond tijdens de Premier League zien goed in vorm te zijn. Maakt de Brabander een kans? De favorieten en bookmakers quoteringen check je hier:

Een voorspelling doen?

De UK Open 2022 start om 12.00 uur

Op dag 1 van de UK Open komen alle deelnemers al aan bod. Om het enorme aantal wedstrijden te kunnen afwerken wordt er vandaag in het Butlin’s Minehead Resort op maar liefst 8 podia gedart.

Vanaf 12.00 uur worden rondes 1 t/m 3 gespeeld (met onder meer Raymond van Barneveld vs William Borland) en vanavond vanaf 20.00 uur staat ronde 4 op het programma. In ronde vier stromen ook de nummers 1 t/m 32 van de Order of Merit in en zien we toppers als Gerwyn Price, Michael van Gerwen en Peter Wright in actie.

Loting UK Open ronde 4

Wie tegen wie speelt kunnen we je nu nog niet vertellen want na ronde 3 vindt de loting voor de vierde ronde van de UK Open plaats. En dat is een spannend moment want topspelers kunnen elkaar dus gelijk al tegenkomen en uit het toernooi geknikkerd worden. Houd het UK Open speelschema in de gaten voor de updates. Er wordt overigens voor iedere volgende ronde telkens opnieuw geloot.

Wie is na dit weekend de nummer 1?

Wat het dit weekend nog spannender maakt is dat de nummer 1 positie op het spel staat. Prestaties op de UK Open tellen namelijk mee voor de Order of Merit en aan kop van die wereldranglijst is een ware strijd losgebarsten tussen Gerwyn Price en Peter Wright.

James Wade goed in vorm

Vorig jaar won zoals gezegd James Wade. Met zijn overwinning evenaarde hij toen Phil Taylor; beide spelers wisten in drie decennia titels te winnen. In 2008 won The Machine zijn eerste UK Open en hij kijkt uit naar wat er dit weekend komen gaat. “Ik ben in topvorm en hopelijk kan ik mijn titel goed verdedigen”.

Live darts kijken vanavond?

Gratis live stream darts kijken doe je met een bookmakers account. Bet365 streamt jaarlijks duizenden sportwedstrijden die je helemaal voor nop kan kijken als je lid bent.

Back To Top