Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Favorieten Premier League Darts 2022

Favorieten Premier League Darts 2022

Het eerste kwart van de dartscompetitie zit er na vanavond alweer op. Jonny Clayton voert het klassement aan maar wordt door de bookies vooralsnog niet als grootste favoriet gezien. Dit zijn de vier grootste kanshebbers om de Premier League Darts te winnen:

Live darts kijken vanavond?

Gratis live stream darts kijken doe je met een bookmakers account. Bet365 streamt jaarlijks duizenden sportwedstrijden die je helemaal voor nop kan kijken als je lid bent.

Gerwyn Price favoriet Premier League Darts

Gerwyn Price is de Cazoo Premier League of Darts van start gegaan als ‘s werelds nummer 1 en is momenteel met Peter Wright verwikkeld in een strijd om die positie vast te houden. Heel lekker ging het in het begin van de competitie nog niet, maar na twee negendarters (!) in ronde 3 lijkt The Iceman los te gaan.

Gezzy is niet erg geliefd bij het publiek en dat zou hem nog weleens op kunnen breken want het boegeroep negeren, dat lukt nog niet erg…

Peter Wright grootste uitdager

Peter Wright veroverde begin dit jaar de wereldtitel en is zoals gezegd hard op weg de koppositie op de wereldranglijst van Price over te nemen. De Schot won al zes verschillende Major-titels maar het ontbreekt nog aan de Premier League.

Kijken we naar de quoteringen voor het wedden op darten dan zien we dat de bookmakers Snakebite hoog inschatten. Samen met Clayton is hij momenteel de grootste uitdager van Gerwyn Price.

#advertentie
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wint Michael van Gerwen Premier League?

Michael van Gerwen won het de Premier League Darts al vijf keer. Hoewel de Nederlander momenteel niet heel denderend presteert mag The Green Machine nooit onderschat worden.

Gaat hem dit jaar lukken Phil Taylor te evenaren? The Power won de Premier League zesmaal, een zevende titel ging hem in de finale van 2013 aan de neus voorbij toen hij in de finale Mighty Mike trof.

Jonny Clayton titelverdediger

Jonny Clayton won de dartscompetitie vorig jaar en de rest van het seizoen verliep voor hem fantastisch. De stucadoor uit Wales won vier majors en wil maar al te graag zijn titel verlengen.

Een voorspelling doen?

Back To Top