Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Premier League Darts 4 met clash Gerwyn Price – Peter Wright

Premier League Darts 4 clash Gerwyn Price - Peter Wright

Morgen, donderdag 3 maart, gaat de vierde speelavond van de Premier League Darts 2022 van start. Dit keer wordt er gespeeld in de Westpoint Arena in Exeter, in het zuidwesten van Engeland.

Wist je dat je er een min of meer gratis manier is om naar de Premier League Darts te kijken? Met een bookmakersaccount (wat niets hoeft te kosten) kijk je gratis live stream darts en nog héél veel andere sporten. Je leest op de pagina darts live streaming hoe het werkt.

Premier League Darts 4: Price de te kloppen man

Vorige week had de Premier League Darts geen speelavond, want de darters verzamelden zich in Duitsland, om in het weekend de International Darts Open te spelen. Gerwyn Price won dat toernooi en daarmee wist hij Peter Wright achter zich te houden op de PDC Order of Merit.

Price is dus de te kloppen man in Exeter, want tijdens de vorige ronde liet hij onderweg naar de dagzege prachtige dingen zien. In Belfast wierp hij namelijk niet een, maar liefst twee negendarters! Zelden vertoond. En kijk eens naar zijn gemiddeldes die avond: 108,5 tegen Michael Smith, 108.9 tegen Michael van Gerwen en 105,3 tegen James Wade.

Gerwyn Price – Peter Wright

In zijn eerste partij treedt Gerwyn Price morgen aan tegen Peter Wright en dat wordt natuurlijk een mooie strijd. Price is bij de bookmakers favoriet voor de winst, de actuele quoteringen check je hier:

Een voorspelling doen?

Het normale niveau van Michael van Gerwen

Michael van Gerwen deed het ook prima in die halve finale (106), maar het wordt wel steeds duidelijker dat zijn blik op hoe de dartswereld momenteel in elkaar steekt niet meer klopt. Want na elke nederlaag zegt hij: ‘Als ik mijn normale niveau haal kan niemand me verslaan’.

Tegen prijzenpakker Jonny Clayton

Ten eerste haalt hij dat niveau al twee jaar niet (of zelden), dus je kan je afvragen wat dan nog zijn ‘normale niveau’ is. Dingen veranderen nu eenmaal. Ten tweede is Price toch al enkele jaren behoorlijk constant, en doet zijn basisniveau in die periode niet onder voor dat van MvG in zijn piekjaren. Wereldkampioen Peter Wright heeft periodes dat hij onbespeelbaar is en Jonny Clayton, regerend Premier League Darts kampioen, toont zich sinds vorig jaar een prijzenpakker.

The Ferret bookmakers favoriet

Sinds Clayton doorbrak heeft hij weinig moeite met Mighty Mike: de Welshman won 7 van de vorige 10 ontmoetingen. Toch een pijnlijke statistiek voor de drievoudig wereldkampioen. Ook voor morgen geldt The Ferret als de grootste kanshebber voor de winst. Het is nog maar sinds kort dat Van Gerwen niet standaard door bookies overal als favoriet geldt: het vertrouwen in een snelle comeback is verdwenen.

Programma Premier League Darts Night 4

Kwartfinales
Jonny Clayton v Michael van Gerwen
Michael Smith v Joe Cullen
Gerwyn Price v Peter Wright
James Wade v Gary Anderson

Zie speelschema Premier League Darts voor het volledige overzicht inclusief stand en uitslagen.

Back To Top