Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Resultaten UK Open loting 2023 rondes 1 t/m 3

Resultaten UK Open loting 2023 rondes 1 t/m 3

De UK Open loting heeft plaatsgevonden en heeft de deelnemers die in de eerste drie rondes op vrijdag in actie komen aan elkaar gekoppeld. De nummers 1 t/m 32 van de Order of Merit stromen in ronde vier in en komen in de avondsessie aan bod.

Uitslag loting UK Open 2023

Jeugd wereldkampioen Josh Rock neemt het in zijn eerste partij op tegen Luke Woodhouse. We zien de twee in de loop van de vrijdagmiddag in het Butlin’s Minehead Resort op het hoofdpodium.

Om het grote aantal wedstrijden af te werken wordt er behalve op het hoofdpodium op nog zeven andere podia gedart. Zie het UK Open speelschema voor de volledige indeling.

Een voorspelling doen?

Tour Card houders in rondes 1 t/m 3

De eerste drie rondes van de UK Open worden dus op vrijdagmiddag gespeeld. In de eerste ronde moeten de Tour Card houders opdraven die op plaats 97 – 126 van de ranglijst staan. Zijn worden vergezeld van zestien ‘Rileys Amateurs Qualifiers’ en de zestien beste spelers van de Challenge en Development Tour 2022.

Danny Jansen tegen Brooks in ronde 2 UK Open

Tour Card houders op de plaatsen 65-96 komen in de tweede ronde aan bod. Daarin zien we onder meer Danny Jansen op het hoofdpodium tegen voormalig jeugdkampioen Bradley Brooks. De hoogstgeplaatste tour card holders stromen in ronde drie in. Voormalig tweevoudig WK darts winnaar Adrian Lewis treft dan Joe Murnan.

Afmeldingen

Normaal gesproken komen er in de eerste drie rondes 128 darters in actie. Christian Perez en Corey Cadby hebben zich echter afgemeld en daarom ontvangen twee spelers in de eerste ronde een ‘bye’. David Pallet, die vanwege zijn Challenge Tour ranking mocht deelnemen, speelt eveneens niet. Hij wordt vervangen door Lukas Wenig.

Danny Noppert in ronde 4

Regerend UK Open kampioen Danny Noppert en wereldkampioen Michael Smith en andere grootheden (waaronder Raymond van Barneveld) zien we in de vierde ronde. Na afloop van ronde drie vindt de UK Open loting voor ronde vier plaats.

UK Open darts live kijken

De wedstrijden die op het hoofdpodium worden gespeeld zijn live te zien op Viaplay. De andere wedstrijden van het UK Open 2023 worden gestreamd op PDCtv (en zijn wellicht ook gratis te zien voor mensen met een account bij Unibet en/of Bet365, dé bookmakers voor darts). Zie live darts kijken voor meer informatie.

Back To Top