Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Rob Cross – Michael van Gerwen Premier League Darts live stream

Voorspellen bookmakers Rob Cross - Michael van Gerwen Premier League Darts live | Getty

De Premier League Darts, de grootste rondreizende dartscompetitie ter wereld, brengt ‘s werelds beste darters donderdagavond naar Cardiff. Daar in de hoofdstad van Wales, in de Motorpoint Arena om precies te zijn, wordt de twaalfde speelronde gehouden. De grote kraker is de tweede partij, waarin koploper Rob Cross en titelhouder Michael van Gerwen de darts kruisen.

Wint Michael van Gerwen fase voor play-offs?

Er zijn nog vijf speelronden te gaan in de reguliere competitie, daarna mag de top vier naar Londen voor de play-offs. Voor Cross, de wereldkampioen darten van 2018, en drievoudig wereldkampioen Van Gerwen ziet het er naar uit dat ze de tas alvast in kunnen pakken. Ze staan respectievelijk vijf en vier punten voor op nummer drie James Wade. Wel spannend is de vraag wie na vijftien matches de Premier League Darts ranglijst aan zal voeren. Sinds Michael van Gerwen aan de Premier League deelneemt heeft hij altijd de bonus voor het winnen van de reguliere fase meegepikt.

Rob Cross gewaagd aan MvG

Cross dreigt nu die traditie te dwarsbomen. Onverwacht komt dat niet, want ‘Voltage’ heeft zich vorig jaar echt niet naar de mondiale titel gemazzeld. Hij is naast Mighty Mike een van de weinige spelers die vaker wel dan niet zijn gemiddelde boven de honderd parkeert. Zijn toernooigemiddelde is 100,4, net wat lager dan de 101,1 van de Nederlander. Daarnaast won hij zeven van de acht vorige speelronden, terwijl Van Gerwen in die periode viermaal punten liet liggen.

Check Tips wedden darten voor nog meer spanning!

Voorspellingen Rob Cross – Michael van Gerwen

Sinds Michael van Gerwen op het WK Darts 2018 in de halve finale onderuit ging tegen Cross heeft hij wel orde op zaken gesteld. Hij was bij vijf van de zes confrontaties daarna de sterkste en die ene uitzondering was op de Brisbane Masters, eigenlijk meer een veredeld demonstratietoernooi dan een titel met aanzien. De drie onderlinge wedstrijden in de Premier League Darts waren eenzijdig: driemaal 7-2 winst voor Van Gerwen.

Wedden op darten? Michael van Gerwen noteert voor de winst 1.55, inzetten op gelijkspel levert je 5.50 x je inleg op bij een goede voorspelling en winst Rob Cross 4.33. Het is een best of 14 legs partij. We tippen dat er minstens dertien legs gespeeld worden @1.66.

Premier League Darts vandaag

Donderdag 18 april 2019
Mensur Suljovic – Daryl Gurney
Rob Cross – Michael van Gerwen
Michael Smith – Gerwyn Price
Peter Wright – James Wade

Lees ook: live streaming darts kijken

Back To Top