Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Premier League Darts kraker Gerwyn Price – Michael van Gerwen

Loting en speelschema Belgian Darts Open 2022 Wieze

Premier League of Darts ronde 6 | Michael van Gerwen heeft nieuwe ‘gouden’ pijltjes en die brachten hem afgelopen weekend de titel in de UK Open waar hij Gerwyn Price met 11-9 versloeg. Vandaag richt hij zijn pijlen opnieuw op Gerwyn Price die deze week in Liverpool zijn tegenstander is in de Premier League.


Werk aan de winkel in Premier League Darts

Van Gerwen heeft nog iets meer te doen dan simpelweg winnen van Price. Afgelopen week ging hij onverwachts onderuit tegen Michael Smith, en dat betekent ook dat zijn legsaldo averij heeft opgelopen. Met 6 punten en een legsaldo van +6, bevindt hij zich nu op de derde plaats in het Premier League Darts klassement en moet Michael Smith (met 7 punten en een legsaldo van +7) en klassementsaanvoerder Glen Durrant (met 7 punten en een legsaldo van +9) boven zich dulden. Kortom, Michael van Gerwen heeft werk te doen.

Gerwyn Price timmert aan de weg

Gerwyn Price is geen eenvoudige tegenstander meer voor Mighty Mike. Hoewel Van Gerwen nog altijd twintig overwinningen op Price heeft staan, en Price slechts twee keer won van de Brabander, werden die twee zeges wel allebei in de afgelopen vier maanden behaald, terwijl de mannen elkaar al sinds 2014 regelmatig tegenkomen.

Pittige tegenstander voor Michael van van Gerwen

En steeds was Price weer een makkie voor Van Gerwen. Maar het afgelopen jaar veranderde dat. Michael van Gerwen won de meeste partijen nog wel, maar de marges werden heel klein, vaak was er maar één punt verschil. En er was gelijkspel tegen Van Gerwen in Premier League 10 in april vorig jaar, de periode waarin het voor Gerwyn Price allemaal in zijn voordeel begon te kantelen.
Peter Wright darts

Michael Smith – Peter Wright

Michael Smith kan na zijn overwinning op MvG van afgelopen week uitkijken naar opnieuw een moeilijke tegenstander: wereldkampioen Peter Wright. De Schotse wereldkampioen heeft een langzame start beleefd in de Premier League, maar de 7-3 overwinning van afgelopen week op Nathan Aspinall, die echt heel goed speelt dit seizoen, moet zijn zelfvertrouwen hebben gesterkt.

Daryl Gurney – Glen Durrant

Glen Durrant is momenteel de sterkste speler in de Premier League Darts. Afgelopen week won hij met 7-3 van Gerwyn Price en daarmee nam hij de leiding op grond van zijn positieve legsaldo. Deze week speelt Durrant tegen Daryl Gurney, de hekkensluiter van het klassement met 2 punten en een negatief legsaldo van -10. Maar het is pas week zes van de Premier League en afgelopen weekend haalde Super Chin wel de halve finales van de UK Open. “Ik heb de Premier League nog niet opgegeven”, zei hij dit weekend. Gurney hoopt eliminatie te voorkomen, en daar heeft hij nog drie weken voor.

Voorspellingen Premier League Darts ronde 6

Wedden op darten | Van Gerwens gouden pijltjes gaan hem ook deze week in Liverpool geluk brengen als het aan de bookmakers ligt. Van Gerwens kansen worden ingeschat met 2.00 en die van Price met 3.00. Voor Michael van Gerwen worden zelden zulke hoge odds genoteerd en dat betekent dat we een strijd op het scherp van de snede kunnen verwachten.

Correcte score van 5-7 in het voordeel van MvG noteert 6.00 terwijl voor gelijkspel odds van 4.50 gelden. Voor wie echt een gokje wil wagen moet een kijken naar een correcte score van 7-5 voor het duel tussen Michael Smith en Peter Wright: daarvoor wordt 11.00 genoteerd.

Premier League Darts programma 12 maart 2020

M&S Bank Arena, Liverpool
Meer: speelschema en uitslagen Premier League Darts

Michael Smith v Peter Wright
Daryl Gurney v Glen Durrant
Gerwyn Price v Michael van Gerwen
Rob Cross v Stephen Bunting
Gary Anderson v Nathan Aspinall

Back To Top