Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Odds Peter Wright – Michael van Gerwen Premier League Darts vandaag

Michael van Gerwen in Premier League Darts weer tegen Wright

Michael van Gerwen moet alles uit de kast halen de komende dagen om op koers te blijven voor een plek in de play-offs van de Premier League Darts. Afgelopen week verloor hij van Glenn Durrant en Gary Anderson waardoor hij wegzakte uit de top van het klassement naar een vierde plaats. Na 8-5 winst op Michael Smith tijdens de twaalfde speeldag steeg Van Gerwen weer naar de derde plaats.

Durrant aan de leiding Premier League Darts

Glen Durrant voert nog altijd het Premier League klassement aan met 19 punten, gevolgd door Gary Anderson die er 15 heeft. Van Gerwen, met zijn derde plaats, staat op 14 punten, gevolgd door Gerwyn Price met 13 punten. Nathan Aspinall staat daar vlak achter met eveneens 13 punten. En Mike’s afstand tot Peter Wright is ook maar twee punten.

Price boekte afgelopen zondag een 8-6 overwinning op Wright. Daardoor verdween Wright uit de top vier. Aspinall ging van de tweede plaats op zaterdag naar de vijfde plaats op zondag. Zo snel kan het gaan in de Premier League Darts.

Michael van Gerwen wil en gaat winnen

Dat beseft Michael van Gerwen zich maar al te goed nadat hij in een paar avonden van de eerste naar de vierde plaats zakte. Met vijf punten verschil is de afstand tot Durrant inmiddels astronomisch: die zal hij niet eenvoudig meer kunnen overbruggen voordat de play-ofs beginnen.

Maar na zijn overwinning op Smith is het vuur helemaal terug bij Mighty Mike. “Ik ga nog een paar pittige wedstrijden tegemoet. Tegen Gary, Glen Durrant en tegen Peter Wright ook nog als directe concurrent. Maar ja die ga ik gewoon pakken, klaar,” zei Van Gerwen tijdens een interview met RTL7. “Lekker man!”

Programma darts vandaag

Vanavond worden er in ronde 13 op het Premier League Darts speelschema vier wedstrijden gespeeld.

Glen Durrant – Michael Smith
Daryl Gurney – Gary Anderson
Peter Wright – Michael van Gerwen
Gerwyn Price – Nathan Aspinall

Van Gerwen speelt tegen Wright en dat wordt hun 93ste wedstrijd tegen elkaar. Van Gerwen won er 62 en speelde twee keer gelijk. Wright won slechts 18 keer van Mighty Mike. Van zijn laatste vijf partijen tegen MvG verloor Wright en vier. Van hun afgelopen tien duels won Wright er slechts drie. Wright mag dan buiten de top vier staan, je mag hem niet uitvlakken. Afgelopen week gooide Wright nog een negendarter in de Premier League Darts.

Voorspellingen Premier League Darts

Wedden op darten | Ook de bookmakers zijn er nog niet zo zeker van dat Van Gerwen hier zijn 63ste overwinning op Wright behaalt. Ze noteren 2.10 op winst van Van Gerwen en 2.63 voor Wright – odds die gevaarlijk dicht bij elkaar liggen. Gelijkspel staat op 4.50.

De odds voor een tweede negendarter voor Wright noteert 51.00. Wright krijgt overigens een bonus van £50.000 als het hem lukt een tweede perfecte leg af te leveren tijdens de Premier League. De weddenschap dat Van Gerwen de wedstrijd met een dubbel-twintig of een dubbel-tien wint, noteert 6.00. “Lekker man!”

Back To Top