Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Gerwyn Price dart door met gebroken bot in werphand

Gerwyn Price dart door met gebroken bot in werphand

In de tweede Premier League Darts wedstrijd van vanavond treft Joe Cullen Gerwyn Price. Zijn er kansen voor The Rockstar? Gisteren bleek dat Price een botje in zijn hand gebroken heeft maar The Iceman staat vanavond in Brimingham gewoon op het podium.

Price is ondanks zijn blessure bij de bookmakers favoriet. Zie wedden op darten voor de quoteringen en wat een inzet op kan leveren bij een goede voorspelling.

Gebroken bot hand Gerwyn Price

Zijn handblessure liep Price al eerder deze maand op, kort na de UK Open. Hij moest daardoor Premier League night 5 en de German Darts Championship aan zich voorbij gaan.

Ondanks de pijn in zijn hand was Price er de week daarop weer bij en bereikte hij twee weken geleden nog de halve finales van de Premier League Darts in Nottingham en won hij afgelopen weekend een Players Championship event.

Spalk i.p.v. gips

Een nader onderzoek in het ziekenhuis bracht de breuk gisteren aan het licht. Normaal gesproken zou een paar weken gips nodig zijn, maar dat wil Price vanzelfsprekend niet. Hij zal een spalk dragen die hij gedurende wedstrijden af zal doen.

Een voorspelling doen?

Nieuwe datum bokswedstrijd Price

De blessure heeft ook gevolgen voor de geplande bokswedstrijd van 9 april. Gerwyn Price zou voor het goede doel het gevecht aangaan met Rhys Evans. Die wedstrijd is nu verschoven naar 13 mei.

Back To Top