Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Martin Adams opent Lakeside WDF WK 2022

Martin Adams opent Lakeside WDF WK 2022

Morgen gaat het Lakeside WDF World Championship van start! Als vanouds vindt het officieuze WK Darts (dat voorheen door de BDO werd georganiseerd) in de Lakeside Country Club te Frimley Green plaats.

Titelverdediger Wayne Warren is er ook bij. Hij speelt zijn eerste wedstrijd dinsdagavond 5 april. In de tweede ronde treft hij daar Shewan of Brooks.

Martin Adams opent Lakeside WK Darts 2022

Martin Adams speelt morgen al op het Lakeside WK Darts. Sterker nog, hij opent het toernooi. Om 14.00 speelt Wolfie tegen Jarred Cole. Hoewel de veteraan zoals verwacht favoriet is tegen de 21-jarige Cole, is de quotering bij de bookmakers nog verrassend hoog; zie wedden op darten voor de odds.

Noijens en Steenbergen

Ook de eerste Nederlanders komen morgen in actie op het WDF WK Darts. In de laatste partij van de middagsessie zien we Marjolein Noijens aan de oche en ’s avonds komt Priscilla Steenbergen aan bod. Laatstgenoemde werd nog maar kort geleden als deelnemer aan het Lakeside WDF World Championship speelschema toegevoegd. Nadat Fallon Sherrock zich afmeldde vonden er wat verschuivingen plaats en kon Steenbergen alsnog meedoen.

middagsessie
Martin Adams – Jarred Cole
John Scott – Johnny Haines
Paula Jacklin – Rhian O’Sullivan
Ben Hazel – Haupai Puha
Andreas Harrysson – Laszlo Kadar
Amanda Harwood – Marjolein Noijens

avondsessie
Jim McEwan – Landon Gardiner
Darlene v Sleeuwen – P. Steenbergen
Mark Barilli – Rory Hansen
Mark Graham – Dave Prins
Suzanne Smith – Jo Clements
Paul Hogan – Justin Thompson

Een voorspelling doen?

Clayton winnaar Premier League Darts ronde 8

Jonny Clayton werd gisteren winnaar van Premier League Darts night 8 in Birmingham. Het is voor de Welshman tot dusverre de tweede zege in de competitie dit jaar en hij staat nu samen met Michael van Gerwen bovenaan in het klassement.

“Ik zit Michael op de hielen. Hopelijk kan ik hem volgende voorbij”, aldus The Ferret. Volgende week in Leeds treft Clayton in zijn eerste partij Joe Cullen. Michael van Gerwen neemt het op tegen Gary Anderson.

James Wade stijgt in klassement

Ook voor James Wade was het gisteren een prima ronde. The Machine begon de avond nog als laatste in klassement maar staat nu vijfde. Wade versloeg Van Gerwen in de kwartfinale, Joe Cullen in de halve finale en was verliezend finalist tegen Clayton.

Geen winst voor Gerwyn Price met gebroken hand

Price kon het gisteravond met zijn gebroken hand niet waarmaken tegen Joe Cullen. The Iceman verloor de kwartfinale met 6-3 en schreef dus geen enkel punt bij voor het klassement. Hij staat nu zesde.

Uitslagen Premier League Darts night 8

kwartfinales:
Michael van Gerwen 2-6 James Wade
Joe Cullen 6-3 Gerwyn Price
Peter Wright 6-5 Gary Anderson
Jonny Clayton 6-1 Michael Smith

halve finales:
James Wade 6-2 Joe Cullen
Peter Wright 4-6 Jonny Clayton

finale:
James Wade 1-6 Jonny Clayton

Zie het Premier League Darts speelschema voor het volledige overzicht.

Back To Top