Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Gekwalificeerden en tickets Grand Slam of Darts 2022

Gekwalificeerden en tickets Grand Slam of Darts 2022

De kwalificatiecriteria voor de Grand Slam of Darts 2022 zijn gisteren door de PDC bevestigd. Aan het prestigieuze darttoernooi in Wolverhampton mogen 32 spelers deelnemen. Wie zijn er nu al zeker van een plekje in november? Lees verder…

Kwalificaties Grand Slam of Darts 2022

Op de Grand Slam of Darts is dus plaats voor 32 spelers. Zestien plaatsen zijn beschikbaar voor winnaars van televisietoernooien van de afgelopen 12 maanden. Inmiddels zijn deze spelers al geplaatst:

Gerwyn Price (GSOD)
Michael van Gerwen (PL)
Peter Wright (WK)
Joe Cullen (Masters)
Danny Noppert (UK Open)
Damon Heta (WC)
Simon Whitlock (WC)
Jonny Clayton (2e WC)
Michael Smith (2e WK)
Dave Chisnall (2e Masters)
Ryan Searle (2e PC Finals)

De World Matchplay, World Grand Prix, het EK Darts en de winnaar van de World Series Finals moeten nog eens vier deelnemers gaan opleveren. Worden de 16 plaatsen niet opgevuld vanuit de televisietoernooien dan gaan de tickets door naar de winnaars van de European Tour en Players Championship.

Een voorspelling doen?

Plus Tour Card Holders en 8 gekwalificeerden

Nog eens acht Grand Slam of Darts deelnemers komen vanuit de Tour Card houders kwalificaties die op 6 november gehouden. Het veld wordt gecompleteerd met deze acht gekwalificeerden: de jeugdkampioen darts en runner-up, de North American Championship winnaar (Leonard Gates) en de Challenge Tour, Development Tour, Women’s Series, Women’s World Matchplay en Asian Championship winnaars.

Grand Slam of Darts tickets kopen

Wil je erbij zijn in november? Tickets voor de Grand Slam of Darts 2022 gaan vanaf maandag 18 juli in de verkoop. Op maandag eerst voor de PDC TV Annual Members, dinsdag gaat de Priority Sale van start en donderdag gaan de resterende kaarten in de algemene verkoop. Check ook eens de soorten darts weddenschappen die er mogelijk zijn.

Wil je gebruikmaken van het tweede window (de Priority Sale), registreer je dan voor vrijdag 15 juli 13.00 uur en je kan de kaarten met voorrang kopen.

Back To Top