Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

The Masters begint vrijdag met Joe Cullen als titelverdediger

The Masters begint vrijdag met Joe Cullen als titelverdediger

Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 januari vindt in Milton Keynes het eerste grote toernooi na het WK darts plaats. Bij The Masters doen drie Nederlanders mee: Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert.

Cullen begint The Masters als titelverdediger

De titelverdediger is Joe Cullen. Hij neemt het in zijn eerste partij op tegen Chris Dobey. Er staan 24 spelers aan de start in de Marshall Arena. In de eerste ronde komen spelers in actie die tussen de plekken 9 en 24 staan op de PDC Order of Merit.

Speelschema The Masters

Vrijdagavond vinden alle acht duels in de eerste ronde plaats. Dirk van Duijvenbode treft die avond Krzysztof Ratjaski. Zaterdag nemen de acht winnaars van vrijdag het op tegen de acht mannen die de eerste ronde mochten overslaan. Dat is dus de achtste finale.

Danny Noppert speelt in die tweede ronde van het Masters speelschema tegen of Nathan Aspinall, of Stephen Bunting. Vijfvoudig winnaar Michael van Gerwen gaat het opnemen tegen of Jose de Sousa, of Gabriel Clemens, de Duitser die de halve finale bereikte bij het WK.

#ad
UNIBET /
DE NUMMER 1 VOOR WEDDEN OP DARTS

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Gok met mate.

Finales op zondag

Zondag is een drukke dag. Dan worden de kwartfinale, halve finale en eindstrijd van The Masters afgewerkt. In de eerste ronde is het format best of 11 legs, in de tweede ronde en kwartfinale best of 19, terwijl de halve en hele finale een best of 21 legs is,.

In de prijzenpot zit 275.000 Britse pond en de winnaar krijgt 65.000 pond.

Michael van Gerwen favoriet The Masters

Wil je wedden op darten dit weekend? Titelfavoriet bij de bookmakers is Michael van Gerwen. Hij staat bij Unibet.nl behoorlijk hoog genoteerd. Inzetten op Michael Smith levert je vijf keer je inleg op en dat is als regerend wereldkampioen wellicht verrassend. Hij droogde Mighty Mike toch aardig af in de WK-finale.

Gerwen Price volgt bij de bookies als derde. Hij verliet het World Darts Championship met het schaamrood op de kaken, toen hij tegen Clemens met een enorme bouwkoptelefoon op verscheen. Die zette hij na een verloren set toch weer af. Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode komen er volgens de prognoses niet aan te pas dit toernooi.

Back To Top