Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Peter Wright aan de leiding in Premier League Darts

Peter Wright Premier League Darts 2022

De eerste avond van de Premier League Darts zit erop. Wereldkampioen Peter Wright kwam als winnaar uit de bus en pakte 5 punten voor het klassement en 10.000 Pond. Snakebite versloeg Jonny Clayton in de finale met 6-1 en een gemiddelde van 113.02.

Een voorspelling doen?

Snakebite wint Premier League Darts week 1

Joe Cullen, die afgelopen weekend de Masters won, maakte gisteravond zijn debuut in de Premier League maar kwam niet verder dan de kwartfinale. 0 punten dus voor The Rockstar.

Nul punten voor Michael van Gerwen

Ook Gerwyn Price, Michael Smith en Michael van Gerwen verloren hun eerste wedstrijd. Price ging er voor eigen publiek af met een 3-6 nederlaag tegen James Wade. Mighty Mike lag er binnen 20 minuten uit tegen Anderson maar houdt desondanks het hoofd koel: “In de Premier League wint niemand alles. Ook in het oude format verloor ik weleens.” In het Premier League Darts speelschema check je alle uitslagen en de actuele stand in het klassement.

Van Gerwen blijft in Engeland voor twee kleinere Players Championship toernooien die zaterdag en zondag op de agenda staan. Hij hoopt zodoende in vorm te komen en te blijven. Naast MvG zijn in Barnsley nog 16 Nederlanders present.

Peter Wright – Michael van Gerwen

Volgende week donderdag staat de tweede avond gepland. In Liverpool treft Michael van Gerwen de winnaar van Night 1, Peter Wright. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden! Wright is favoriet (zie wedden op darten voor de quoteringen) en heeft bovendien als voornaamste doel om de Premier League Darts dit seizoen te winnen. “Ik ben in mijn carrière op het punt beland waar je toernooien wilt afvinken die je nog niet gewonnen hebt. De Premier League is dit jaar voor mij het belangrijkst”, aldus Wright.

Live Premier League Darts kijken

Het is niet meer mogelijk om bij RTL7 naar live darts te kijken, dat doe je vanuit Nederland, België en Luxemburg tegenwoordig bij Viaplay, de Scandinavische dienst die darts live streaming en meer aanbiedt.

Back To Top