Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Gary Anderson niet op Premier League Darts 2019

Premier League Darts Gary Anderson

Gary Anderson doet dit jaar wegens rugklachten niet mee aan de Premier League of Darts. De Schot ondergaat al therapie sinds zijn uitschakeling op het WK Darts. Afgelopen weekend moest hij zich ook noodgedwongen terugtrekken van de Masters.

Gary Anderson niet op Premier League Darts 2019

De voormalig winnaar van de Premier League baalt als een stekker: “Het spijt me voor de fans dat ik er dit jaar niet bij ben. Ik baal net als iedereen dat ik het moet laten schieten.”

Anderson zegt dat hij er alles aan gedaan heeft om voor de Premier League Darts weer fit te zijn. “Fysiek is het echter niet mogelijk geweest om te trainen, de pijn is te erg – ook als ik het alleen maar een klein beetje probeer. Ik loop het risico voor langere tijd schade op te lopen als ik doorga. Het enige wat ik op dit moment moet doen is de behandelingen ondergaan.”

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Afmelding Anderson niet eenvoudig

Gary Anderson zegt dat de beslissing om zich voor de Premier League of Darts af te melden niet eenvoudig was maar hij wil de fans en zichzelf niet teleurstellen met tegenvallende prestaties. “Mijn fysiotherapeut heeft me geadviseerd een paar weken rust te nemen om zodoende grotere kans te hebben om de rest van het jaar sterk terug te kunnen komen. Doe ik dat niet dan loop ik de kans om met steeds weer terugkerende klachten te maken krijgen.”

De PDC gaat zich beraden over de verdere invulling van de competitie en komt binnenkort met nadere mededelingen.

Back To Top