Skip to content

Deze site heeft gokreclames; onder 24 of niet geïnteresseerd? Verlaat de site: Klik hier

Dimitri Van den Bergh naar World Series Australië en NZ

Premier League Darts 7

Peter Wright heeft zich vanwege medische redenen afgemeld voor de World Series in Australië en Nieuw Zeeland. Dimitri Van den Bergh neemt zijn plaats in.

Dimitri Van den Bergh naar World Series Down Under

De WK Darts winnaar van 2022 heeft al langere tijd last van galstenen en zal daar binnenkort een behandeling voor ondergaan. “Ik baal er enorm van dat ik Australië en Nieuw Zeeland niet kan bezoeken maar ik moet mijn gezondheid op de eerste plaats stellen”, aldus een teleurgestelde Peter Wright.

Snakebite gaat er naar eigen zeggen alles aan doen om het PDC World Darts Championship weer te winnen en volgend jaar alsnog de events aan de andere kant van de wereld te bezoeken.

Vervanger Peter Wright

Wright zal vervangen worden door Dimitri Van den Bergh. De 28-jarige Belg won in juni al de Nordic Darts Masters en de Dutch Darts Masters. Vorige week stond hij nog in de halve finales van de World Matchplay waarin hij verloor van Michael van Gerwen, de uiteindelijke winnaar.

World Series Australië en Nieuw Zeeland

Op 12 en 13 augustus vindt het eerste van de drie World Series of Darts event Down Under plaats. Dan staat de Queensland Darts Masters op de agenda. In het Townsville Entertainment Centre spelen regionale vertegenwoordigers Simon Whitlock, Damon Heta, Gordon Mathers en nog 5 qualifiers tegen toppers van de PDC.

Vertegenwoordigers van de PDC

Op 19 en 20 augustus staat de NSW Darts Masters in het WIN Entertainment Centre te Wollongong op het programma. Daarna verplaatst het circus zich naar Nieuw Zeeland waar op 26 en 27 augustus de New Zealand Darts Masters plaatsvindt in de Globox Arena in Hamilton.

Vertegenwoordigers van de PDC zijn Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Fallon Sherrock, James Wade, Michael Smith, Jonny Clayton, Joe Cullen en Dimitri Van den Bergh.

WK Darts tickets in de verkoop

Vanaf maandag gaan de WK Darts tickets in de verkoop! Wil je gebruikmaken van de voorrang verkoop dan kun je je nog tot morgen (vrijdag 29 juli) 13.00 uur daarvoor gratis inschrijven. Je krijgt dan de gelegenheid om kaarten te kopen voordat de algemene verkoop van start gaat. Ben je een PDCTCV Annual Member dan heb je als allereerste de kans om kaarten voor het WK darts te kopen.

  • ma 1 aug vanaf 13.00 uur PDCTV Annual Members
  • di 2 aug vanaf 13.00 uur Priority leden
  • do 4 aug vanaf 13.00 uur algemene verkoop
Back To Top