WK Darts tickets

PDC World Darts Championship tickets kopen kan je het beste via de officiële kanalen doen. Wil je naar het PDC WK Darts in Alexandra Palace, check dan de informatie op deze pagina.

Er mogen bij het WK 2021 per sessie 1000 toeschouwers aanwezig zijn. Vanwege de coronapandemie mogen dat helaas alleen fans uit de UK zijn. Tickets met voorrang kopen kan vanaf donderdag 3 december 14.00 uur en op vrijdag 4 december gaan de WK tickets in de algemene verkoop.

World Darts Championship tickets: de prijzen

Voor de eerste en tweede ronde wedstrijden variëren de ticketprijzen tussen 160 Pond tot 180 Pond voor een tafel van vier, dat ligt aan de dag en tijdstip.

Vier persoonstafels in de derde ronde kosten 200 Pond tijdens middagsessies en 220 tijdens avondsessies. Tickets voor de kwartfinales kosten 240 of 260 Pond, WK kaartjes voor de halve finales en de finale kosten 280 Pond.

Informatie darts tickets: PDC.tv/tickets

Tickets PDC WK Darts

See Tickets is het officiële verkooppunt van PDC World Darts Championship kaarten voor het WK in Alexandra Palace. Normaal gesproken gaan de eerste kaarten gaan al in juli voorafgaande het toernooi in de verkoop en ook kun je dan de exclusieve ‘Hospitality Packages’ aanschaffen. De prijzen voor deze VIP-pakketten variëren van 180 tot 350 euro per sessie.

PDCTV-HD leden met een jaarabonnement krijgen voorrang bij de kaartverkoop!

WK Darts tickets met voorrang kopen

Personen met een PDCTV jaarabonnement, en die hun abonnement in 1 jaarlijkse betaling voldoen, krijgen voorrang op de WK ticketverkoop. Voor hen zijn in 2020 de WK tickets vanaf woensdag 2 december 14.00 te koop. Vanzelfsprekend gelden er in Ally Pally bepaalde veiligheidsprocedures vanwege COVID-19. Alle informatie is terug te vinden op de PDC site.

Prijs WK Darts kaarten

Het vervolg van de tekst op deze pagina geldt voor tijden zonder corona…
Voor de gewone kaartjes (aan tafels of op de tribune) voor wedstrijden in de eerste en tweede ronde betaal je normaal gesproken tussen de 28 en 43 euro. Daarna loopt de prijs gestaag op. Kwartfinale tickets kosten minimaal 48 euro en WK finale tickets gaan vanaf 58 euro. Je vindt alle informatie en links op PDC.tv/tickets. En niet alleen info voor het WK, maar ook voor darts tickets voor de andere toernooien.

De PDC doet er alles aan om het illegaal doorverkopen van WK Darts kaarten te voorkomen. Bij SeeTickets is er een Fan-to-Fan doorverkoop sectie. Daar worden tickets die mensen over hebben veilig verkocht voor dezelfde prijs die ervoor betaald werd of minder.

Table seats: je kunt maximaal 6 WK tickets per persoon per sessie aanschaffen

Pakketreis WK Darts

Nederlandse dartsfans kunnen bij Sportreizen.com hun dartreis boeken. Je hebt de keuze uit eigen vervoer of vliegreizen. Een arrangement omvat minimaal een hotelovernachting met ontbijt en een WK Darts ticket. Prijzen starten vanaf 149 euro tot 419 euro (finale).

Darts Nieuws