Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Zware loting voor Nederlanders bij Gibraltars Darts Trophy

James Wade

De loting is bekend van de Gibraltars Darts Trophy. De Nederlands zullen aan de bak moeten, want het is een zware loting. Vincent van der Voort zal het in de eerste ronde moeten opnemen tegen Kevin Painter. Bij een eventuele overwinning is in de tweede ronde Simon Whitlock zijn tegenstander. Gino Vos moet het in de eerste ronde opnemen tegen James Wade. De winnaar van deze wedstrijd komt in de tweede ronde Andy Hamilton tegen.

Benito van der Pas en Ryan Vreede hebben voor de eerste ronde op papier geen zware tegenstander geloot. Benito van der Pas zal het in de eerste ronde opnemen tegen Antonio Alcinas. Ryan Vreede treft Adam Hunt. De eerste ronde zal voor hun geen probleem opleveren, maar voor de tweede ronde hebben zij wel zwaar geloot. Benito van der Pas moet het bij een overwinning opnemen tegen Michael van Gerwen. Mervyn King zal de tegenstander zijn van Ryan Vreede bij een overwinning op Antonio Alcinas.

Dimitri van der Bergh zal het in de eerste ronde moeten opnemen tegen Mark Webster. Kim Huybrechts zal Ben Ward of Jyhan Artut tegenkomen.

Michael van Gerwen komt gewoon in actie

Michael van Gerwen zal dus gewoon meedoen bij de Gibraltars Darts Trophy. Hij is fit genoeg om deel te nemen. Vorige week was Michael van Gerwen afwezig bij het Austrian Darts Open vanwege een blessuren aan zijn grote teen. De Brabander ondervindt nog wel hinder van zijn grote teen, maar dat zal hem niet tegenhouden om in actie te komen. Van Gerwen heeft verschillende medicijnen meegekregen en hierdoor is de ontsteking afgenomen. Michael van Gerwen komt dus in de tweede ronde mogelijk al een landgenoot tegen. Zijn tegenstander is Benito van der Pas of Antonio Alcinas.

De Gibraltars Darts Trophy zal beginnen op 27 juni en zal duren tot 29 juni. Het toernooi wordt gehouden in het Victoria Stadium. Vorig jaar ging de titel naar Phil Taylor. Hij wist in de finale Jamie Lewis te verslaan met 6-1.

Back To Top