Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

World Series of Darts: Nieuw-Zeeland nieuwste locatie voor elite-toernooi

Gary Anderson World Series of Darts

Dartsnieuws. Het blijft zich maar uitbreiden. De World Series of Darts voegde onlangs nog Japan toe als nieuwe locatie. Gisteren werd door de PDC bekendgemaakt dat het elite-toernooi zich ook gaat vergeven naar Nieuw-Zeeland. Na Perth, Singapore en het toernooi en Japan is Auckland de nieuwste bestemming in de augustusmaand. Het schema van de darters raakt zo dus aardig vol maar zo zien Barney en co nog wel eens wat van de wereld.

Gary Anderson maakt debuut

Het deelnemersveld van de World Series of Darts is namelijk niet misselijk. Er doen namelijk acht PDC-toppers mee en de overige acht kunnen zich kwalificeren. Voor in Auckland zijn de eerste acht namen dan ook al bekend. Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson, Raymond van Barneveld, Stephen Bunting, Adrian Lewis, Peter Wright en James Wade zijn de gevestigde namen die geen kwalificatie meer hoeven af te dwingen en dus voor het nieuwste World Series-toernooi naar Nieuw-Zeeland afreizen. Veel van deze darters hebben de afgelopen jaren al de wereld afgereisd voor deze bijzondere evenementen maar voor kersverse wereldkampioen Gary Anderson betekent het zijn debuut op een World Series of Darts.

Augustus drukke maand in Oceanie

De World Series of Darts 2015 gaat in mei van start in Dubai met de Dubai Darts Masters. Op 28 en 29 mei wordt daar dan beslist wie zich daar de beste van Dubai mag kronen. Een maand later, in het weekend van 27 juni, vervolgt de World Series zich in Japan. Met, hoe kan het ook anders, de Japan Darts Masters 2015. Maar in augustus barst het feest pas echt los. Dan vinden er maar liefst drie World Series plaats. Te beginnen in Perth, Australië op 14, 15, 16 augustus. De darters blijven dan nog even Down Under want op 20 augustus beginnen de Sydney Darts Masters. Ver hoeven de darters dus niet door te reizen. Het laatste augustus en World Series of Darts-event van 2015 speelt zich dus af in Nieuw-Zeeland. Dit toernooi zal plaatsvinden tijdens het laatste weekend van augustus, op de 28e, 29e en 30e van die maand.

Back To Top