Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma finales World Series Darts: Michael van Gerwen live stream

Vandaag en morgen de tweede ronde World Matchplay Darts

Vandaag speelt Michael van Gerwen in de kwartfinale van de World Series of Darts Finals tegen Rob Cross. Later die dag vinden ook de halve finales en de eindstrijd plaats. De kwartfinales beginnen om 13:45 uur Nederlandse tijd en de avondsessie vangt aan om 20:00 uur.

Zaterdag redde Raymond van Barneveld het in de achtste finale niet tegen Dimitri van den Bergh. Het was een wat flets jaar voor Barney en hij moet vrezen dat hij met zijn lage ranking op de PDC-lijst op het WK Darts al snel tegen toppers moet spelen. De Belg speelde constant op een hoog niveau terwijl Barney te veel steken liet vallen. Zo kon Van den Bergh in de slotleg uitgooien terwijl de Hagenaar nog op 162 stond.

World Series Darts Finals Michael van Gerwen

Michael van Gerwen World Series Darts Finals weddenschappen bookmakers voorspellingen darts GettyVan Gerwen is momenteel de enige die dit toernooi ooit heeft gewonnen. In 2015 werd de World Series of Darts in het leven geroepen en in beide finales sindsdien versloeg hij Peter Wright. Ditmaal kan dat niet de finale worden, want ze kunnen elkaar al in de halve finale tegenkomen.

Zaterdag maakte de Brabander korte metten met Max Hopp: 6-1. Alle facetten van het spel waren dik in orde. Mooi gemiddeld (103), prima checkouts (zestig procent) en veertien tons (scores van minstens honderd) in zeven legs is ook niet mis.

Rob Cross moest vrijdag al in de openingsronde aan de slag omdat hij niet tot de geplaatste spelers behoorde. Maar voor de darter in roodgloeiende vorm was dat geen probleem. Johnny Clayton werd met gemak vermorzeld (6-1) en zaterdag volgde hij dat op met een zwaarbevochten 6-5 versus Kyle Anderson. Hij moest er hard voor werken nadat hij een 5-2 tussenstand weg liet glippen en dat kwam vooral door matig uitgooien terwijl Anderson juist vijf van zijn zes kansen greep.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Voorspellingen darten

Wedden op darts? Zes van de zeven eerdere partijen vonden dit jaar plaats, want eigenlijk was Cross in 2016 nog een anonieme speler die niet deelnam aan de majors. In juli won Cross tot nu toe voor de enige keer van Mighty Mike.

Van Gerwen staat voor winst op 1.18 bij bookmaker Mr Green. Dat levert je dus niets op…. We tippen je de odds van de vier favorieten samen te voegen in een combi weddenschap, je creëert dan zelf de prima notering van 3.55. Succes!

Programma World Series Darts Finals 2017

Kwartfinales, 13:45 tot 18:00 uur (besf ot 19 legs)

Gary Anderson (1.22) – Gerwyn Price (4.33)
James Wade (1.57) – Dimitri van den Bergh (2.38)
Michael Van Gerwen (1.18) –  Rob Cross (4.70)
Daryl Gurney (2.37) – Peter Wright (1.57)

Halve finales en finale vanaf 20:00 uur (best of 21 legs)
Lees ook: live streaming darts kijken

Back To Top