Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

World Matchplay Darts live stream: Michael van Gerwen – Bunting

Wedden World Matchplay darten Michael van Gerwen Getty

Vandaag, maandag 24 juli, speelt Michael van Gerwen in de eerste ronde van het World Matchplay Darts tegen Stephen Bunting. Mighty Mike is in Blackpool de titelhouder. Het is de derde van de vier partijen die maandag ter afronding van de eerste horde worden gespeeld. De match begint circa 23:00 uur Nederlandse tijd.

Zondag vond Jelle Klaassen zijn waterloo tegen Justin Pipe. De onlangs aan zijn pols geopereerde Klaassen ging ten onder met 10-5. Zijn gemiddelde van 89 is simpelweg te laag om potten te breken bij de PDC. Benito van de Pas bleef ook op dat moyenne steken tegen Daryl Gurney en verloor met 11-9. Raymond van Barneveld was wel succesvol: de Hagenaar ruimde Joe Cullen uit de weg met 10-8, ondanks een mager finishpercentage van 31 procent.

Wedden op darts? Zie onder. Inzetten doe je bij Mr Green!

Michael van Gerwen – Stephen Bunting

Begin 2014 stapte Bunting, toen de kersverse Lakeside-kampioen, over van de BDO naar PDC. Is de switch een succes? Toch niet echt, want na de kwartfinale op het WK darten van 2015 zijn de hoogtepunten schaars voor ‘Bullet’. De enige darts finale die hij op een tv-toernooi bereikte was in augustus 2014 op de Sydney Masters, wat vooral toen meer een demonstratietoernooi was dan een gerespecteerde titel. Op de Order of Merit staat hij 22e.

Michael van Gerwen zal van bovenstaande wapenfeiten geen bibberende handjes krijgen. Ook de onderlinge stand is helder: zeven tegen nul voor de Brabander. De laatste confrontatie, begin 2016, won hij met liefst tien tegen een. Hij blijft titel na titel na titel pakken, terwijl Bullet eind juni op de Austrian Open nog een draai om de oren kreeg van Chris Dobey (6-0).

Voorspellingen darten

De titelverdediger is gretig afgereisd naar de Engelse kuststad Blackpool. Hij beschouwt dit als het belangrijkste evenement na het WK darts en de lange partijen liggen hem goed. Het begint in de eerste ronde gelijk ruig met best of 19 legs en per ronde loopt het op; in de finale betreft het zelfs best of 35 legs.

Wedden op darts? Michael van Gerwen noteert 1.03 op winst en Stephen Bunting 13.00. We tippen dat Mighty Mike de meeste 180’s gooit, de wedstrijd wint en de hoogste checkout voor zijn rekening neemt: de ‘King of the Oche’ bet noteert 1.85 bij bookmaker Mr Green.

Goed cashen is het met de inzet van bijvoorbeeld een tientje op weddenschap dat Whitlock, Lewis en Cross winnen. Heb je dat allemaal goed voorspeld dan pak je ruim €36.00!

Back To Top