WK Darts tickets

WK Darts tickets kopen doe je het best via de officiële kanalen. Wil je naar het BDO WK Darts in de Indigo O2 Arena of naar het PDC WK Darts in Alexandra Palace, check dan de informatie op deze pagina. De ticketprijzen variëren van 26,50 tot rond de 100 euro en dan zijn er nog de pakketten voor het gehele toernooi…

WK Darts tickets

Tickets PDC WK Darts

See Tickets is het officiële verkooppunt van WK Darts kaarten voor het WK in Alexandra Palace. De eerste kaarten gaan al in juli voorafgaande het toernooi in de verkoop en ook dan kun je de exclusieve ‘Hospitality Packages’ aanschaffen. De prijzen voor deze VIP-pakketten variëren van 180 tot 350 euro per sessie.

PDCTV-HD leden met een jaarabonnement krijgen voorrang bij de kaartverkoop!

Prijs WK Darts kaarten

Voor de gewone kaartjes (aan tafels of op de tribune) voor wedstrijden in de eerste en tweede ronde betaal je tussen de 28 en 43 euro. Daarna loopt de prijs gestaag op. Kwartfinale tickets kosten minimaal 48 euro en WK finale tickets gaan vanaf 58 euro. Je vindt alle informatie en links op PDC.tv/tickets. En niet alleen info voor het WK, maar ook voor darts tickets voor de andere toernooien.

De PDC doet er alles aan om het illegaal doorverkopen van WK Darts kaarten te voorkomen. Bij SeeTickets is er een Fan-to-Fan doorverkoop sectie. Daar worden tickets die mensen over hebben veilig verkocht voor dezelfde prijs die ervoor betaald werd of minder.

Table seats: je kunt maximaal 6 WK tickets per persoon per sessie aanschaffen

Pakketreis WK Darts

Nederlandse dartsfans kunnen bij Sportreizen.com hun dartreis boeken. Je hebt de keuze uit eigen vervoer of vliegreizen. Een arrangement omvat minimaal een hotelovernachting met ontbijt en een WK Darts ticket. Prijzen starten vanaf 149 euro tot 419 euro (finale).

Tickets BDO WK Darts

Geen Lakeside tickets meer vanaf 2020, maar Indigo O2 kaartjes. Het BDO WK Darten is verhuisd van Lakeside naar Londen en je kunt erbij zijn vanaf 37 euro. Jongeren onder de veertien jaar worden niet toegelaten. Ben je tussen de veertien en achttien dan moet er een volwassene mee.

Ticketprijzen WK Darts

De officiële verkoop van BDO WK Darts kaarten verloopt via axs.com/BDOChampionship. Je kunt er losse kaartjes per sessie kopen (maximaal acht WK kaartjes per persoon) maar ook pakketten voor het hele toernooi. Dat kost wel wat, reken op rond de 850 euro per persoon.