Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

WK Darts live: Vincent van der Voort vandaag tegen Chris Dobey

Live WK Darts: Vincent van der Voort vandaag tegen Chris Dobey | Getty

Vandaag, zondag 23 december, worden er op het WK 2019 in Londen zes wedstrijden gespeeld, netjes verdeeld over de middagsessie en avondsessie. Vincent van der Voort bijt om 13:30 uur het spits af tegen Chris Dobey. Ze knokken voor een plekje bij de laatste zestien. Ook regerend kampioen Rob Cross verschijnt in het Ally Pally en zijn opponent is Cristo Reyes.

Michael van Gerwen naar 4de ronde WK Darts

Zaterdagavond was het de beurt aan Michael van Gerwen om een plekje in de vierde ronde te boeken. De tweevoudig kampioen begon uitstekend, greep een 3-0 voorsprong en bleef zijn gigantische scorend vermogen tonen, maar de dubbels gingen haperen. Dat gaf Max Hopp de gelegenheid om terug te keren in de match en bijna werd het zelfs 3-2, maar de Brabander herstelde zich en gooide de deur resoluut dicht: 4-1.

Vincent van der Voort – Chris Dobey

Chris Dobey gooide een puike partij in de tweede ronde tegen Steve Beaton en won met 0-3. We zien op dit WK darten vaak spelers verslappen: in de eerste set gaat alles jofel en is het gemiddelde boven de 100, daarna sluipen er foutjes in het spel en raakt de darter gefrustreerd dat het niet meer zo perfect gaat. Maar Dobey ging juist steeds beter werpen en gooide in de slotset nog even een elf-darter en veertien-darter.

Oppassen voor Dobey

Vincent van der Voort is zijn eerste twee matches vooral doorgekomen door een steady niveau te tonen en te profiteren van dipjes bij tegenstanders. Vermoedelijk is dat niet voldoende om Dobey af te remmen. Met zijn 28 jaar is de Engelsman een van de jongere spelers die nog over zijn op het WK en zijn bijnaam ‘Hollywood’ toont aan dat hij niet terugdeinst voor de schijnwerpers.

Dit is zijn derde deelname aan het PDC World Darts Championship en de vorige twee keer moesten Phil Taylor en Dave Chisnall eraan te pas komen om hem te vloeren.

Voorspellingen bookmakers WK Darts

Wedden op darten vandaag? Chris Dobey is de favoriet en noteert bij de bookies 1.73, inzetten op een zege van Vincent van der Voort levert je 2.10 x je inleg op. We tippen de uitslagen 4-2 voor Dobey op 5.80 en 4-3 op 6.50.

Denk je dat Fast Vinny het closer kan houden of zelfs wint, pak dan de +1,5 sets op de Purmerender voor 1.53 x je inleg. Die weddenschap win je als Van der Voort de zege pakt of als hij verliest met 4-3.

Programma WK Darts zondag 23/12

Middagsessie 13:30 – 17:30
Vincent van der Voort v Chris Dobey
Brendan Dolan v Mervyn King
James Wade v Keegan Brown

Check Speelschema en Uitslagen WK Darts voor het volledige programma van het toernooi.

Avondsessie 20:00 – 00:00
Adrian Lewis v Darius Labanauskas
Nathan Aspinall v Kyle Anderson
Rob Cross v Cristo Reyes

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top