skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

WK Darts 2017: gokken op winst Michael van Gerwen @8.00

gokken op WK Darts 2017 winst Michael van Gerwen Getty

WK Darts 2017. Het is de laatste maand van het jaar en dat betekent dat alle ogen gericht zijn op het WK. Al met al is dit toch wel het grootste toernooi van het seizoen en daarmee ook een mooie afsluiter.

Het WK Darten begint 15 december en eindigt op 2 januari. Kortom: twee weken lang volop topdarts. En zet je in voor donderdagavond 19.00 uur, dan pak je een topnotering op Michael van Gerwen!

Programma WK Darts 2017

Uiteraard veel aandacht voor de Nederlanders en tijdens de wereldkampioenschappen ligt de focus vooral op Michael van Gerwen. Waar Van Gerwen ieder jaar bijna alle toernooien naar zich toe weet te trekken, komt hij op het WK de laatste twee jaar niet verder dan de halve finales. Op dit moment is het WK zijn grootste doel en zal hij alles aan doen om de titel te heroveren.

Mighty Mike won het WK Darts in 2014, waar hij in de finale Peter Wright versloeg, maar één keer wereldkampioen darts worden is voor de Nederlander verre van genoeg. Zijn eerste partij staat gepland op zaterdagavond tegen de winnaar van de voorronde wedstrijd Ross Snook – Kim Viljanen. Jerry Hendriks is de eerste Nederlander op het speelschema WK Darts 2017. Zijn eerste partij (voorronde tegen Warren Parry) staat vrijdagavond op programma.

Weddenschappen darten

Op gebied van het weddenschappen is dit ook een interessant toernooi, omdat iedere darter hier naartoe leeft en er alles aan zal doen om een mooi resultaat te halen. Zoals elke keer dit seizoen is Michael van Gerwen topfavoriet voor de eindtitel, ondanks de matige resultaten van de afgelopen twee jaar.

Van Gerwen heeft dit jaar opnieuw bijna alles gewonnen wat er te winnen viel en staat daarom bij de bookmakers op een quotering van iets boven de 1.60. (en als je vóór donderdagavond 19.00 uur dus inzet, krijg je een quotering van maar liefst 8.00!). Ik verwacht ook dat Michael er dit jaar wel met de titel vandoor gaat, maar of het zo makkelijk wordt als de quotering doet suggereren… Het WK Darts is anders dan de andere toernooien en dat is de afgelopen twee edities bewezen.

Raymond van Barneveld WK darts 2017 wedden GettyDe spanning en druk staan er bij Van Gerwen altijd extra op hier, de tegenstanders zijn super gemotiveerd, het niveau ligt hoger en het zijn twee lange, slopende weken. Het is daarom ook interessant om te kijken naar wat outsiders voor de titel. Zo staat Adrian Lewis bij 888Sport op een mooie quotering van 34.00.

Barney bij outsiders

Lewis is een van de meest getalenteerde darters en bij zo’n WK waar de belangen groot zijn laat hij zien wat hij in huis heeft. Adrian haalde vorig jaar de finale en bewijst daarmee dat dit toernooi hem zeker wel ligt, ondanks het zware schema. 34 keer je inzet ziet er uitstekend uit en is zeker een kleine inzet waard.

Ook Raymond van Barneveld hoort in de categorie outsiders thuis dit jaar. Van Barneveld heeft bij 888sport een quotering van 41.00 en dit ziet er weer erg lekker uit. Barney doet het de laatste maanden behoorlijk goed, speelt erg geconcentreerd en lijkt zijn doelen te hebben gezet op een goed einde van het seizoen. Als je ook zijn ervaring meerekent is de quotering van 41.00 zeker niet verkeerd.

Combinatieweddenschappen

De eerste ronde wedstrijden van het WK Darts bieden op het eerste oog veel goeie opties. Voor deze speelronde kan je het beste een combinatie maken van een aantal geplaatste spelers. Zij nemen het in de eerste ronde meestal op tegen de lager geplaatste spelers en moeten dit in principe winnen.

Als je Suljovic, Wade, Thornton, Klaasen en Chisnall combineert krijg je bij bookmaker 888sport meer dan twee keer je inzet. Deze darters zouden hun eerste ronde wedstrijden vrij soepel door moeten komen en samen vormen ze een mooie return op je inzet.

Back To Top