Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

WK Darts 2015: David Pallett wil stunten tegen Adrian Lewis

Adrian Lewis

William Hill World Darts Championship. David Pallett heft in de eerste ronde van het WK Darts 2015 geloot tegen Adrian Lewis. De Engelsman gelooft in een stunt op ‘Jackpot’, die het Wereldkampioenschap Darts twee keer op zijn naam wist te schrijven.

9-darter op UK Open 2014

De 24-jarige Pallett begint volgende week aan zijn eerste WK bij de senioren, nadat hij zich op wist te klimmen naar de 55e plaats in de Order of Merit. Eerder dit jaar maakte hij al indruk op het UK Open waar hij de laatste 32 bereikte en een 9-darter wist te gooien. Op dit toernooi wist hij ook met 9-5 te winnen van Gary Anderson, die op het komende WK Darts tot een van de favorieten wordt gerekend.

Ook op de German Darts Masters liet Pallett een erg goede indruk achter. Hij won op dit European Tour Event achtereenvolgens van Jamie Lewis en Andy Hamilton. Michael van Gerwen bleek in de derde ronde een maatje te groot voor de 24-jarige Engelsman. Deze resultaten hebben ertoe geleid dat hij dit jaar bijna 12.000 pond bij elkaar heeft gegooid.

‘’De druk ligt bij Adrian’’

‘’Adrian is een van de beste spelers ter wereld’’, aldus Pallett tegenover de Shropshire Star. ‘’Toch denk ik dat hij meer bang van mij is dan andersom. Ik heb namelijk niets te verliezen en de druk ligt bij hem. Ik moet zorgen dat ik sterk uit de startblokken kom en de eerste set kan pakken. Het verleden heeft aangetoond dat toppers het dan erg moeilijk krijgen in zo’n kort format. Ik kijk erg uit naar mijn debuut in Ally Pally en ik vind het een eer om tegen Adrian te mogen spelen.’’

PDC WK Darts 2015

Vanaf donderdag 18 december staat het Alexandra Palace in Londen ruim twee weken in het teken van het William Hill World Darts Championship. Nederlander Michael van Gerwen begint als titelverdediger aan het grootste dartstoernooi ter wereld, dat wordt afgesloten op zondag 4 januari 2015.

Bekijk hier de volledige loting van het WK Darts 2015.

Back To Top