Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedtips WK Darts 2016: Taylor grote favoriet tegen Klaasen

Wedtips WK Darts 2016. Tja, wat moeten we eigenlijk nog zeggen over de dartssport na gisterenavond? De wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld was misschien wel de ultieme promotiewedstrijd voor mensen die nog twijfelden of ze darts wel interessant genoeg vonden, of het misschien nog nooit echt gevolgd hebben. Maar de overwinning van ‘Barney’ was niet het enige moois wat er gebeurde en vandaag staat er nog een hoop op het programma. Wat te denken van Jelle Klaasen tegen Phil Taylor, als slotpartij van de avond.

WK Darts 2016: Peter Wright – Dave Chisnall

Want, avondpartijen is alles wat we nog te zien krijgen vanaf vandaag. De middagploegen zijn met de tweede ronde verdwenen en maken plaats voor de laatste derde ronde wedstrijden. Om te beginnen vanavond: Dave Chisnall @2.15 tegen Peter Wright @1.73. Ondanks het lichte voordeel volgens de bookmakers voor Wright, is dit een wel heel lastig te voorspellen wedstrijd. Wanneer ‘Chizzy’ namelijk een goede dag heeft, draait hij Wright met gemak dizzy met goede scores.

Wedtips WK Darts 2016

Onze wedden op darten tips:

  • First 180 by Dave Chisnall @1.76
  • Total 180’s by Mark Webster over 5,5 @1.90
  • Klaasen vs Taylor total legs over 22.5 @1.84

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10,- spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sport maar liefst €60,48 op!

Alan Norris – Mark Webster

Wedden op WK Darts 2016 betslip 30 decemberDe tweede partij van de avond zal zijn tussen Alan Norris @2.15 tegen Mark Webster @1.73 en ondanks dat deze twee dezelfde quoteringen krijgen toegedicht als de voorgaande partij, zegt het gevoel toch echt dat Webster hier een grotere favoriet is dan Wright in de vorige partij. Webster kende enkele jaren een vormdip, maar niemand vergeten wat de Brit allemaal voor moois liet zien voordat hij in die crisis kwam te zitten.

Live WK Darts 2016 kijken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Phil Taylor – Jelle Klaasen

En dan de afsluiter, Phil Taylor @1.22 tegen Jelle Klaasen @4.33 bij 888sport. Jelle Klaasen moest gisteren zijn eerste pijlen van de tweede ronde nog gooien toen Van de Pas, Van Gerwen, Van der Voort en Van Barneveld al verzekerd waren van een plekje bij de laatste zestien. Van die vier liggen er echter al weer drie uit en Klaasen is dus de enige Nederlander die nog samen met ‘Barney’ de kwartfinales in kan. Hij moet daarvoor wel afrekenen met de beste darter ooit, dus makkelijk wordt het niet.

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen WK Darts 2016

Back To Top