Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedtips WK Darts 2016: Klaasen en Van de Pas favoriet

Programma Premier League Darts live: eerste punten Jelle Klaasen? Getty

Wedtips WK Darts 2016. Maar liefst elf Nederlanders doen er dit jaar mee aan het WK Darts 2016. Daarvan kwamen er al acht aan de ochey, vier daarvan wisten zich te kwalificeren voor de tweede ronde. Voor Wattimena, Van Duijvenbode, De Zwaan en Sven Groen was de eerste ronde een niet te nemen horde. Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Christian Kist en Vincent van der Voort haalden het wél en vanavond kunnen daar nog eens drie namen bij komen. In de laatste speeldag voor de kerst is het aan Benito van de Pas, Jelle Klaasen en Jan Dekker om de Nederlandse enclave sterk te houden.

Wedtips WK Darts 2016

Wedden op darten tips

  • Highest checkout Van de Pas over 110.5 @1.73
  • Lewis – Dekker under 3.5 sets @1.90
  • Klaasen – Cullen total 180’s under 8,5 @1.84

De eerste wedstrijd van de avond is de enige zonder Nederlander in actie. Toch is de wedstrijd tussen Andrew Gilding @2.10 en Gerwyn Price @1.74 is er een die volgens de bookies geen overduidelijke favoriet kent. Wie gisteren intensief heeft gekeken naar bijvoorbeeld Winstanley tegen Huybrechts weet dat close calls zomaar eens spannende wedstrijden kunnen opleveren.

Benito van de Pas heeft goede kans tegen Hopp

Daarna is het de beurt aan de Tilburgse Benito van de Pas. Hij neemt het met een quotering van @1.57 op tegen de Duitser Max Hopp @2.40. Van de Pas is de laatste maanden in een goede vorm en is een van de outsiders om ver te kunnen komen dit WK Darts. Favoriet is hij in ieder geval zeker.

Lastige tegenstander Jan Dekker

Over favorieten gesproken, Adrian Lewis was de naam die uit de koker kwam voor Jan Dekker. The Jackpot is al jaren een bekend gezicht in de top van de dartswereld en won zelfs twee keer het WK darts in 2011 en 2012. Vandaag lijkt hij (@1.10) weinig problemen te gaan hebben met de onervaren Jan Dekker @7.00.

Klaasen favoriet tegen Cullen

Gisteren zagen we dat tijdens de laatste wedstrijd al de ene na de andere supporter de zaal verliet, maar als het aan Jelle Klaasen @1.36 ligt, hoeft de laatste pot niet al te lang te duren. De voormalig wereldkampioen neemt het op tegen de taaie Joe Cullen @3.15 en zal in hoog tempo zijn darts gooien zodat iedereen op tijd naar bed kan.

Back To Top