Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedtips WK Darts 2016: Chisnall favoriet tegen Christian Kist

Wedtips WK Darts 2016. Na een korte onderbreking in verband met kerstavond en eerste kerstdag wordt het PDC WK Darts 2016 vanavond hervat met de eerste drie wedstrijden uit de tweede ronde. Onder meer Christian Kist verschijnt vanavond aan de oche. De Nederlander neemt het op tegen de hoger geklasseerde Dave Chisnall.

WK Darts 2016: Geen nieuwe stunt van Evans

De 25-jarige Ricky Evans komt zaterdag 26 december voor de tweede keer in actie op het PDC WK Darts. ‘Rapid’ maakte een geweldige comeback tegen Simon Whitlock en ziet dit beloond worden met een wedstrijd tegen Jamie Caven @1.68. Verwacht wordt dat het toernooi voor Evans @2.20 er na vanavond toch echt op zit.

Live WK Darts 2016 kijken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Lastige tegenstander voor Kist

Christian Kist speelt in de tweede partij van de avond tegen Dave Chisnall, de nummer dertien van de wereld. Kist @5.00 liet een goede indruk achter in zijn partij tegen de hoger geklasseerde Justin Pipe. De Engelsman werd namelijk met 3-0 in sets aan de kant gezet. Desondanks lijkt ‘The Lipstick’ toch nog een maatje te klein voor ‘Chizzy’ @1.18 bij 888sport.

Wereldkampioen is de grote favoriet

In de laatste partij van de tweede kerstdag komt Gary Anderson in actie. De regerend wereldkampioen is met een notering van @1.17 de gedoodverfde favoriet voor een plaats in de derde ronde. Van Daryl Gurney @5.10 wordt niet eens verwacht dat hij het ‘The Flying Scotsman’ moeilijk kan maken.

Programma PDC WK Darts 2016 zaterdag 26 december

19.00 uur: Ricky Evans – Jamie Caven
20.30 uur: Dave Chisnall – Christian Kist
22.00 uur: Gary Anderson – Daryl Gurney

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen WK Darts 2016

Back To Top