Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedtips Unibet Masters 2016: Smith favoriet tegen Van Barneveld

Phil Taylor - Beste darter

Wedtips Unibet Masters 2016. Voor zaterdag staan er acht top-partijen op het schema van de Unibet Masters en in de helft daarvan staat er een Nederlander aan de oche.

Raymond van Barneveld speelt ’s middags tegen Michael Smith voor een re-run van de kwartfinale van het wereldkampioenschap die op de eerste dag van dit jaar werd gespeeld. Dat was een bloedstollende wedstrijd waarin ‘Bully Boy’ 3-0 voor kwam te staan, Van Barneveld op wonderbaarlijke wijze terugkwam en Smith in de decider zijn matchdart miste waardoor het Van Barneveld was die doorging naar de halve finale. Smith zal erop gebrand zijn om zich te revancheren voor het uit handen geven van die wedstrijd. 888sport ziet de jonge Engelsman dan ook als favoriet met odds van 1,80, terwijl Van Barneveld 2,20 noteert. Voor een 170-checkout in deze wedstrijd staan er odds van 7,00 en 1,05 voor als geen van de twee spelers dat voor elkaar krijgt.

Wedtips Unibet Masters 2016

  • Taylor – Klaasen: 170 checkout in match @9.00
  • Anderson – Van der Voort: Meeste 180s Gary Anderson @1.53
  • Van Gerwen – Bunting: Hoogste checkout Michael van Gerwen @1.40

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10,- spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sport maar liefst €192,78 op!

Taylor favoriet tegen Klaasen op Unibet Masters 2016

’s Avonds staan er drie Nederlanders aan de oche. Jelle Klaasen is de eerste van het drietal en hij neemt het op tegen Phil Taylor. Zij kwamen elkaar al veertien keer tegen in belangrijke wedstrijden waarvan Taylor er elf won. Klaasen won er drie waarvan de laatste twee waarin hij de oude meester tegenkwam. De dartswereld begint langzaam overtuigd te raken dat Taylor zijn oude niveau niet meer kan halen. Wedden op Unibet Masters 2016 888sport betslipKlaasen versloeg hem in de achtste finale van het WK met 4-3 in sets. Dat Taylor echt over en uit is, is dus niet het geval. Hij blijft een geducht tegenstander en ‘the Power’ zal zich willen wreken voor zijn vroegtijdige vertrek uit Alexandra Palace. Taylor is met 1,40 dan ook favoriet voor de zege terwijl Klaasen 2,90 noteert. Voor een 170-checkout noteert bookmaker 888sport 9,00.

Wereldkampioen Gary Anderson speelt zijn eerste wedstrijd op het Unibet Masters of Darts tegen Vincent van der Voort. De lange Noord-Hollander heeft altijd al moeite gehad met de Flying Scotsman en het is dan ook logisch dat 888sport verwacht dat het dit keer niet anders zal zijn. Van der Voort (5,10) won voor het laatst van Anderson (1,17) op 23 maart 2014, bijna twee jaar geleden op de PDPA Players Championship in Crawley, waar hij de Schot met 6-2 versloeg. En dat was in de periode dat Anderson op het dieptepunt van zijn carrière zat. In het gooien van 180’ers zijn beide mannen sterk: Anderson noteert 1,53 bij 888sport voor het vaakst de maximum score behalen in deze match, terwijl Van der Voort 3,50 heeft staan. Als beide heren even vaak 180 scoren, levert dat zelfs 6,00 maal de inzet op.

Van Gerwen topfavoriet Unibet Masters 2016

De laatste wedstrijd op de zaterdagavond wordt echt een heerlijk toetje. Michael van Gerwen speelt tegen Stephen Bunting. Toen Bunting twee jaar geleden als de heersende Lakeside-kampioen zijn entree maakte binnen het PDC-circuit, was hij vol goede hoop dat hij ook snel de wereldtitel bij zijn nieuwe bond zou veroveren. Dan moest hij wel de enorme hobbel die Michael van Gerwen heet kunnen nemen. En dat is hem de afgelopen twee jaar pas één keer gelukt in de negen wedstrijden die de mannen tegen elkaar speelden. Van Gerwen, nog altijd de nummer een, is dan ook topfavoriet met een notering van 1,13 tegenover 6,00 die 888sport voor Bunting noteert. Een boeiende weddenschap bij 888sport is wie de hoogste checkout produceert. Bunting noteert 2,90 en van Gerwen 1,40; een gelijke score voor beide spelers levert je echter maar liefst 26,00 maal je inzet op.

Eerste Ronde Unibet Masters of Darts – Zaterdag 30 januari

Middag 13.45-18.00 uur
Robert Thornton – Dave Chisnall
James Wade – Terry Jenkins
Peter Wright – Ian White
Michael Smith – Raymond van Barneveld

Avond 20.00-00.00 uur
Adrian Lewis – Kim Huybrechts
Phil Taylor – Jelle Klaasen
Gary Anderson – Vincent van der Voort
Michael van Gerwen – Stephen Bunting

Back To Top