Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedtips Unibet Darts Masters 2016: Van Gerwen grote favoriet

Michael van Gerwen Unibet Darts Masters 2015

Wedtips Unibet Darts Masters 2016. Michael van Gerwen had gisteren niet de minste moeite met Stephen Bunting die hij met 10-1 vermorzelde. Vandaag krijgt hij te maken met een veel lastiger tegenstander: Michael Smith, oftewel, de ‘bully boy’.

Wedtips Unibet Darts Masters 2016

  • Van der Voort – Chisnall: Vincent van der Voort wint @2.95
  • Taylor – Wright: totaal aantal 180s over 8.5 @1.53
  • Van Gerwen – Smith:  Van Gerwen hoogste checkout @1.67

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10,- spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sport maar liefst €75,38 op!

Wedden op Unibet Darts Masters 2016 888sport betslip 31 januari“Ik ben fris en dit is een fantastische start van het seizoen, dus ik hoop dat ik zo kan doorgaan,” zei van Gerwen gisteren na afloop van zijn partij tegen Bunting. Zijn tegenstander in de kwartfinales, Michael Smith, beleefde eveneens een goede start van het toernooi, al was de eindscore van zijn wedstrijd tegen Raymond van Barneveld een stuk minder dramatisch: 10-7. Wél was het een zege die de jonge Engelsman heel veel vertrouwen moet geven, want het was immers van Barneveld die hem naar huis stuurde op het WK, doordat hij die ene, allerlaatste pijl die hij nodig had om de halve finale te bereiken, niet op zijn plek kreeg.

Maar na de vreugde van de zoete wraak op Barney maakt Van Gerwen zijn opwachting als volgende tegenstander voor Smith. En dat is nog altijd de nummer een van de PDC. Een slikmomentje dus voor de jonge Smith. Zestien maal eerder troffen ze elkaar en al vier keer wist Smith te winnen, de eerste keer in 2009, toen beiden nog piepjong waren en Van Gerwen nog niet de Kale Sloopkogel was, en drie keer in de afgelopen veertien maanden.

Van Gerwen grote favoriet tegen Michael Smith

Ik geloof dan ook niet dat het zo makkelijk gaat worden als de odds van 888sport voor deze wedstrijd je doen geloven. Smith noteert 5,10 voor de zege tegen de 1,16 voor Van Gerwen. Michael Smith Unibet Darts Masters 2016Zo ga je denken dat van Gerwen opnieuw met een overdonderende score zal eindigen. Voor de einduitslag 10-2 noteert 888sport 26,00 maar ik denk dat het eerder 10-8 zal worden – waarvoor de odds 10,00 bedragen. Als Smith met 10-2 wint, levert je juiste voorspelling je 151,00 maal je inzet op. Smith is wel in staat om Van gerwen te overrompelen – maar of het met zo’n monstercore zal zijn, betwijfel ik.

Vincent van der Voort – Dave Chisnall Unibet Darts Masters 2016

Ook Vincent van der Voort heeft de kwartfinale behaald door de regende wereldkampioen Gary Anderson met 10-7 naar huis te sturen. Zijn volgende tegenstander is Dave Chisnall, die zijn plek bij de laatste acht boekte met een 10-9 zege op Robert Thornton. Chisnall speelde maar vijf keer eerder tegen Van der Voort en won drie keer en dat waren de laatste drie wedstrijden waarin hij het opnam tegen de man uit Purmerend – alleen waren die in 2011, 2012 en 2013.

Chizzie staat dus voor het eerst in drie jaar aan de oche met The Dutch Destroyer. Beide mannen spelen er goed op dit moment en beiden kunnen ook goed de 180 raken. Als een van hen meteen in de eerste leg een 180 gooit, levert je dat 2,83 keer je inzet op. Als Van der Voort de meeste 180’ers gooit, is dat 3,50 keer je inzet en voor Chisnall wordt 1,50 genoteerd. Bij evenveel perfecte scores van beide mannen is dat 7,50.

Back To Top