Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedtips Lakeside WK Darts 2017: Hendriks favoriet in voorronde partij

Lakeside WK Darts 2017. Morgen is het zover voor de BDO-spelers, het Lakeside WK Darts 2017 gaat van start. We beginnen met acht voorrondes waarin zestien darters strijden om die laatste acht plekken in het afvalschema. Het niveau is wat lager dan bij de PDC, maar het is en blijft professioneel darten en er zitten zeker goede spelers tussen die het de PDC spelers zelfs moeilijk kunnen maken.

Laten we beginnen met onze Nederlanders. Maandag in actie, Jimmy Hendriks. De 22-jarige Nederlander, die zijn debuut maakte op Lakeside 2013, heeft een wildcard bemachtigt voor de editie van dit jaar. Laten we kijken wat zijn kansen zijn tijdens Lakeside 2017.

David Cameron – Jimmy Hendriks

Hendriks neemt het op tegen David Cameron, aankomende maandag. Hij staat op 888sport aangeschreven als favoriet op 1.67. Hier kunnen we eigenlijk niet omheen. Hendriks zit in een heerlijke flow met al die pret rondom het WK en daarom gaan wij hier gewoon inzetten op de Nederlander!

Jamie Hughes – Martin Atkins

Een andere wedstrijd die interessant is voor een weddenschap is die tussen Jamie Hughes en Martin Atkins. Wij verwachten veel van Hughes dit WK en deze eerste ronde partij mag geen probleem zijn voor de ervaren BDO speler, die ook al wel eens wat laat zien op de PDC-tour. 3-0 correcte score Hughes op 2.88 bij 888sport is een goede wed-optie voor deze wedstrijd

Richard Veenstra – Ross Montgomery

Dinsdag 10 januari is de eerst ronde partij van Richard Veenstra. Veenstra verraste vorig jaar de kenners door ineens de vierde ronde van Lakeside te halen. Hij lijkt hier zijn beste darts te gooien en daarom gaan we ook op hem inzetten. Veenstra wint van Montgomery staat op 1.57 bij 888sport en is een uitstekende weddenschap!

Wedden op Lakeside 2017

Maar wie gaat nou eigenlijk de titel pakken? Ook daar kan je op inzetten. Zo is Nederlands hoogst geplaatste speler Danny Noppert één van de grootste kanshebbers voor de eindzege. Hij staat op een quotering van 6.50 om het toernooi te winnen bij 888sport en dat is opzich een best lekkere optie. Ook Jamie Hughes, waar we het al over hadden, heeft goede kansen dit toernooi. De Engelsman staat op een quotering van 13.00 en daar zit mooie waarde in! De topfavoriet is Glen Durrant, de quotering is daarom een stuk lager @2.38.

Bekijk hier het volledige speelschema van de Lakeside 2017.

Back To Top