Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Melbourne Darts Masters: Raymond van Barneveld tegen Corey Cadby live

4 Nederlanders maandag op het WK darten: The Mullet en meer

Vandaag gaat de Melbourne Darts Masters 2017 van start met acht toppers van de PDC-ranking tegen acht regionale helden. Om 13.30 uur speelt Raymond van Barneveld tegen Corey Cadby. Het is de eerste editie van het toernooi en het is onderdeel van de reeks World Series of Darts, een reeks evenementen met als doel om darts wereldwijd te promoten.

De acht elitespelers van de PDC die vorige week optraden bij de Auckland Masters zullen nu ook acte de presence geven in Hisense Arena, de sporttempel waar begin dit jaar nog de Australian Open plaatsvond. Het tekent de status die de dartssport inmiddels ook down under heeft bereikt.

Wedden op darts? Zie onder. Inzetten doe je bij Mr Green!

Melbourne Darts Masters 2017

En vorige week kwam daar een gigantische boost bovenop doordat in Nieuw-Zeeland twee Aussies de eindstrijd speelden: Kyle Anderson en Corey Cadby. Anderson won nipt met 11-10, maar de ogen zijn toch vooral gericht op de 22-jarige Cadby. Hij versloeg in de halve finale Phil Taylor en lijkt van de jongere generatie het meest in zijn mars te hebben.

Raymond van Barneveld Melbourne darts wedden GettyNu zal Raymond van Barneveld dus moeten proberen om de ambities van Cadby tijdelijk een halt toe te roepen. Makkelijk gaat het niet worden, want Raymond van Barneveld sukkelt sinds het WK Darts onopvallend door het seizoen heen en laat bij dit soort exotische bijeenkomsten nooit zijn beste spel zien. Tot nu toe stond hij slechts in twee World Series-finales en die verloor hij bovendien beide. Ter vergelijking. Michael van Gerwen, die hier absent is omdat hij recent weer vader is geworden, speelde zestien finales.

Cadby zit dus in een opgaande lijn en wil voor eigen publiek wel wat moois laten zien. Het scheelde weinig of hij had in Auckland al de hoofdprijs te pakken; Anderson gooide 68 uit terwijl hij hem op 60 had geparkeerd.

Voorspellingen Melbourne Darts Masters

Wedden op darten? Raymond van Barneveld en Corey Cadby staan beide op 1.90. We tippen dat er minstens 10 legs gespeeld gaan worden, de over 9,5 legs noteert bij bookmaker Mr Green 1.84.

Programma Melbourne Darts

Vrijdag 18 augustus 2017
Eerste ronde, best of 11 legs

11:00 Daryl Gurney – Dave Marland
11.30 Peter Wright – Rhys Mathewson
12.00 James Wade – Koha Kokiri
12.30 Michael Smith – David Platt
13.00 Phil Taylor – Cody Harris
13.30 Raymond van Barneveld – Corey Cadby
14.00 Gary Anderson – Justin Thompson
14.30 Simon Whitlock – Kyle Anderson

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top