Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedden tips World Cup of Darts 2015: Nederland groot favoriet

Phil Taylor World Cup of Darts 2015

World Cup of Darts 2015. In de World Cup of Darts is vandaag de kwartfinaleronde aangebroken. Het wordt een drukke dag voor de darters aangezien de halve finale en de finale ook vandaag nog worden afgewerkt en er dus vanavond al een winnaar zal zijn. Rond 20.00 uur vanavond worden de halve finales gespeeld en de verwachting is dat de finale zal starten om 22.30 uur.

Om 14.00 uur starten de eerste wedstrijden, België zal als eerst uitkomen tegen Australië, Schotland neemt het op tegen het verrassende Hongkong, Phil Taylor mag het met Engeland opnemen tegen Duitsland en onze mannen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld nemen het op tegen Noord Ierland.

Bekijk hier de voorbeschouwing van de World Cup of Darts 2015.

World Cup of Darts 2015: Engeland vs Duitsland

Engeland heeft tot nu toe zoals verwacht veel klasse laten zien. Het team Taylor/Lewis zijn twee geweldige darters en werden dan ook terecht als eerste geplaatst voor dit toernooi. Engeland wist zich richting de kwartfinales te gooien door in de eerste ronde met 5-0 van Denemarken te winnen en in de tweede ronde Japan met 2-0 te verslaan. Engeland hoefde nog geen set in te leveren maar hetzelfde geldt voor de Duitsers. Het duo Jyhan Artut en Max Hopp versloegen India (5-0) en Oostenrijk (0-2) om in deze kwartfinale te komen. Engeland is als verwacht grote favoriet voor dit duel.

Wedden op darten tips England – Duitsland

World Cup of Darts 2015: Noord Ierland vs Nederland

Michael van Gerwen World Cup of Darts 2015Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld nemen vandaag in de kwartfinale op tegen het als tiende geplaatste Ierse duo Connie Finnan en William O’Connor. Nederland wist in de eerste ronde de VS te verslaan met 5-2 en in de tweede ronden waren de mannen met 2-0 te sterk voor Zuid-Afrika. Noord Ierland aan de andere kant had een makkie aan Thailand in de eerste ronde en versloeg Nieuw-Zeeland met speels gemak om deze kwartfinale te halen. Van Gerwen en Van Barneveld zijn als derde geplaatst en dus de grote favoriet voor dit duel. In deze kwartfinale worden er twee single partijen best of 7 legs gespeeld.

Wedden op darten tips World Cup of Darts 2015:

Back To Top