Ga naar hoofdinhoud

Je kan voor het wedden op darten terecht bij diverse bookies. Maar wat zijn de beste darts bookmakers waar je een account zou kunnen openen? Dat zijn wat ons betreft Bet365 en Unibet.

Die laatste heeft bij ons een streepje voor. Unibet heeft namelijk vaak net wat hogere odds, de website is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk én je kijkt er gratis live stream darts! Dat laatste kan overigens ook bij Bet365.

Lees verder en we vertellen je alles over darts wedden bij Unibet.nl / Unibet.be en Bet365.

Darts bookmakers
#ad
UNIBET /
DE NUMMER 1 VOOR WEDDEN OP DARTS

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Gok met mate.

De beste darts bookmakers

We beginnen met te zeggen dat je je voorspellingen alleen kan doen bij bookmakers met een vergunning van de Kansspelautoriteit. Dat zijn legale en betrouwbare bookmakers voor darts waarbij je er zeker van kan zijn dat alles goed verloopt.

Een account kan je openen kan als je 18 jaar of ouder bent. Profiteren van een eventuele welkomstbonus kan als je minimaal 24 jaar bent.

Unibet een van de betere darts bookmakers

Een van de meest populaire darts bookmakers onder Nederlanders en Belgen is Unibet.nl / Unibet.be. Deze bookmaker uit Zweden heeft een zeer compleet aanbod: je kan er natuurlijk wedden op darts maar ook op voetbal, wielrennen, tennis, Formule 1, hockey en nog veel meer.

Wedden en live streams

Unibet heeft voor iedere sport talloze weddenschappen klaarstaan waarop je zowel pre-match als live kan inzetten. Unibet is ook een van de darts bookmakers waar je gratis live stream naar heel wat sporten kan kijken.

Dat is natuurlijk ideaal voor je live weddenschappen maar je kan ook van de streams gebruikmaken als je een sportwedstrijd wilt zien die niet op tv wordt uitgezonden. En het mooie is dat je er niet eens een weddenschap voor hoeft te plaatsen. De enige voorwaarde is dat er wat saldo op je account staat.

De pluspunten van Unibet

Wat maakt van Unibet een van de betere darts bookmakers?

 • Gebruiksvriendelijke site met duizenden weddenschappen
 • Quoteringen zijn doorgaans aan de hogere kant
 • Een mooie welkomstbonus
 • Uitbetalingen worden snel verwerkt
 • Een handige app
 • Prima help-centre voor al je vragen
 • Statistieken die je bij je weddenschappen kan raadplegen
 • Veel gratis live streams, ook voor het WK darts!
#ad
UNIBET /
DE NUMMER 1 VOOR WEDDEN OP DARTS

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Gok met mate.

Bet365 ook prima voor darts betting

Ook Bet365.nl is een van de betere darts bookmakers. Deze bookmaker is met name voor voetbal een geweldige keuze. Ze coveren vrijwel iedere competitie ter wereld en Bet365 is het neusje van de zalm wat betreft live de wedden op sport.

Maar ook voor wedden op darts kun je er prima terecht. Het aanbod is meer dan toereikend en de odds komen in de buurt van die van Unibet. Bet365 kreeg toen de markt voor aanbieders van online kansspelen openging als een van de eersten een vergunning van de Kansspelautoriteit. En dat zegt heel veel over de betrouwbaarheid. Daar hoef je dus niet over in te zitten.

Enorm grote bookmaker

Bet365 is een héle grote bookmaker. Misschien wel de allergrootste ter wereld. Het aanbod sportweddenschappen is echt gigantisch en dat is aan de ene kan fijn en aan de andere kant heeft het ook nadelen. Er is op hun site namelijk zoveel te vinden dat het soms een beetje lastig zoeken is.

Maar heb je eenmaal je draai gevonden dan is een account bij Bet365 wel heel fijn om erbij te hebben. Overigens kun je met accounts bij meerdere darts bookmakers ook altijd checken bij wie je beste quoteringen voor je voorspelling krijgt. En als je naast darts ook van voetbal houdt, dan is Bet365 eigenlijk wel een must. Bij geen enkele bookmaker tref je zoveel voor voetbal aan.

De pluspunten van bookmaker Bet365

De voordelen van Bet365 op een rij:

 • Een groot en robuust online wedkantoor
 • Ontzettend veel live weddenschappen
 • Inzetten kan al met kleine bedragen
 • Uitstekende welkomstaanbieding
 • Geweldig voor met name voetbal
 • Uitbetalingen worden vlot verwerkt
 • Een app is beschikbaar
 • Live chat klantenservice

Bij de darts bookmakers vind je gedurende het hele seizoen weddenschappen voor darten en de odds voor het WK zijn het hele jaar beschikbaar. Nadat je een account hebt geopend kun je je eerste weddenschappen plaatsen. Ben je nog niet zo thuis in het online wedden, lees dan eens hoe werkt wedden op darts? Op die pagina vind je alles wat je weten moet.

#advertentie
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top