Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedden op darten: World Matchplay Darts wed tips dag 1

Phil Taylor Wedden op darten

Wedden op darten. Zaterdag barst het dartspektakel in Blackpool Engeland weer los want dan staat het PDC World Matchplay Darts 2015 weer op het programma. Alle grote namen verzamelen zich om één van de grootste toernooien deel te nemen. Het toernooi heeft een prijzenpot van £600.000. Vorig jaar won Phil Taylor het toernooi en ook dit jaar lijkt de Brit weer de grootste kanshebber voor de titel, hij noteert bij 4,33 om het toernooi op z’n naam te schrijven.

Phil Taylor heer en meester World Matchplay Darts

Phil Taylor is een levende legende in het darten en wist al 15 keer eerder en won het PDC World Matchplay al zeven jaar op rij(!) en pakte zo ook vorig jaar de hoofdprijs van £450.000 ten koste van landgenoot Michael van Gerwen.

Wedden op darten: Van Gerwen grootste uitdager

Michael van Gerwen was vorig jaar erg sterk in dit toernooi en ook dit jaar wordt er veel van de nummer één van de wereld verwacht. Van Gerwen opent tegen landgenoot Benito van de Pas en is de grote favoriet, hij noteert 1,09 om dit duel te winnen. Van Gerwen noteert 2,88 om de titel van Taylor over te nemen.

Meer Nederlanders actief op World Matchplay

Naast Van Gerwen is er met betrekking tot Nederlanders een vrij sterk speelveld. Zo doen ook Raymond van Barneveld, Jelle Klaassen, Vincent van der Voort en Benito van de Pas mee. Van Barneveld gooit maandag pas z’n eerste darts, hij komt uit tegen Andy Hamilton en noteert 1,20 om dit duel te winnen.

Wedtips World Matchplay Darts 2015

Wedden op darten tips

  • Adrian Lewis wint van Joe Murnan @ 1,07
  • Van Gerwen wint met 10-5 correct score @ 5,50
  • Jelle Klaasen wint met +2,5 leg handicap van Whitlick @ 2,70

Bij de bookmaker levert een combinatie bet een hogere winstmarge op. Winst van Kim Huybrechts op Peter Wright @ 2.30 in combinatie met winst van Simon Whitlock op Jelle Klaasen @ 2.00 levert een notering op van 4.60.

Wedden op darten: Klaassen in vorm

Jelle Klaasen de laatste tijd in vorm en wist de kwartfinales van de European PDC Darts Open te halen. Klaassen opent tegen Simon Whitlock en noteert bij Unibet 1,80 om dit duel te winnen. De finale van dit toernooi gespeeld in Duitsland werd uiteindelijk gewonnen door de Belg Kim Huybrechts, hij schakelde in de finale Michael van Gerwen uit. Kim Huybrechts opent gelijk met een lastig duel op de eerste speeldag, hij neemt het op tegen Peter Wright en noteert 2,30 om van hem te winnen.

Back To Top