Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Michael van Gerwen – Gerwyn Price halve finale Dubai Masters 2017 LIVE

Super Series 4: Nederlanders en Belgen op Players Championship 13-16

Michael van Gerwen speelt donderdag in de halve finale van de Dubai Duty Free Darts Masters tegen Gerwyn Price. Mighty Mike rekende makkelijk af met Raymond van Barneveld: 10-5. Price wurmde zich met 10-9 langs James Wade. De andere halve finale gaat tussen de Schotten Gary Anderson en Peter Wright.

Van Gerwen raasde tegen Barney naar een 4-1 voorsprong en alleen via een fraaie 170 finish kon zijn oudere landgenoot zich illusies blijven maken. Maar toen Barney net niet 130 uitgooide liet Mighty Mike zien hoe het wel moet met een 150 checkout. Uiteindelijk realiseerde Van Gerwen een gemiddelde van 104,9.

Michael van Gerwen – Gerwyn Price

Terwijl de Brabander jaagt op zijn vierde titel in Dubai maakt Price in het plaatselijke tennisstadion zijn debuut. Wade miste nog een dubbel twaalf om een negendarter te scoren en daarna liet hij een 9-7 voorsprong uit handen glijden. De Welshman kwam langszij en gooide de partij met dubbel zes uit, waardoor Wade voor de vierde keer op rij in Dubai blijft steken in de openingsronde.

Dit tweetal komt elkaar niet zo vaak tegen in dartstoernooien. Price geniet meestal wel een beschermde ranking maar komt vervolgens niet ver genoeg om aan Mighty Mike gekoppeld te worden. Sinds oktober 2014 hebben ze maar vier partijen tegen elkaar gespeeld en telkens trok de Nederlander aan het langste eind. Als we de uitslagen van die duels bij elkaar optellen staat het 28-14 voor Van Gerwen. Twee weken geleden verloor Price op het kleine evenement European Tour 5 nog roemloos met 6-3 van Darren Johnson. Wie? Precies.

Gary Anderson – Peter Wright

Dit is een interessante match tussen twee heren die dit jaar een gelijkwaardig niveau bereiken. Bovendien wonnen ze elk negen van de vorige negentien onderlinge partijen. Eerst werd de head to head gedomineerd door Wright, maar Anderson pakte in acht van de tien recente confrontaties de zege.

Anderzijds is Wright de afgelopen weken juist weer in piekvorm terwijl Anderson op hoog niveau, maar zonder echte uitschieters door het jaar glijdt.

Wil je Wedden op Dubai Darts Masters? Michael van Gerwen staat op @1.05 en Gerwyn Price op @10.00. De waarschijnlijkste uitslagen lijken 11-5 op @7.00 en 11-6 op @7.50. Gary Anderson en Peter Wright noteren bij bookmaker 888Sport elk @1.90.

Back To Top