Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wed tips World Cup of Darts: Nederland – Verenigde Staten

Michael van Gerwen baalt van Russ Bray en verliest finale PL11

World Cup of Darts 2015. De World Cup Darts is gisteren van start gegaan en zal tot zondag 14 juni duren. Het toernooi wordt afgewerkt in Frankfurt en na het afronden van de Premier League Darts en de Dubai Darts Masters is met de World Cup Darts het einde van het dartsseizoen bijna in zicht.

Bekijk hier het World Cup of Darts 2015 programma

Nederland vs Verenigde Staten World Cup of Darts 2015

Raymond van Barneveld Michael van Gerwen World CUp of Darts 2015De World Cup of Darts bestaat sinds 2010 en Nederland was vanaf het begin van het toernooi vertegenwoordigd. Waar Raymond van Barneveld en Co Stompé in de eerste editie gelijk Wales in de finale wisten te verslaan en zo de titel te pakken. In 2012 gingen Barney en Vincent van der Voort er in de halve finale af tegen Australië en twee jaar geleden spelden Van Gerwen en Van Barneveld voor het eerst samen maar dit pakte fout uit en gingen in de tweede ronde al onderuit tegen Finland.

Dit jaar is Nederland als derde geplaatst en één van de grote favorieten. Met Raymond van Barneveld en Van Gerwen zijn in topvorm en nemen het op tegen de mannen van USA, Darin Young & Larry Butler. Het tweetal uit USA is redelijk onbekend en zou niet heel veel problemen voor Nederland moeten opleveren.

Wedtips World Cup of Darts 2015

Wedden op darten tips

  • Nederland wint @ 1,08
  • Nederland wint met 5-0 correct score @ 3,75
  • Nederland wint met -3,5 leg handicap @ 2,00

Schotland vs Singapore World Cup of Darts 2015

Ander interessant duel van vanavond is die tussen het als tweede Schotland met Gary Anderson en Peter Wright, zij nemen het vanavond op tegen het onbekende Singapore.

Met name Gary Anderson is de man is vorm op dit moment. De Flying Scotsman wist het wereldkampioenschap darts bij de PDC te winnen en wist na overtuigende zeges op Dave Chisnall en Van Gerwen ook de Premier League Darts te winnen.

Schotland komt uit tegen Singapore en het mag geen verrassing zijn dat ook zij in dit duel torenhoge favoriet zijn.

Wedtips World Cup of Darts 2015


Wedden op darten tips

  • Schotland wint @ 1,07
  • Schotland wint met 5-0 correct score @ 3,50
  • Schotland wint met -3,5 leg handicap @ 2,00

Bij de bookmaker levert een combinatie op beide wedstrijden een hogere winstmarge op. Winst van Nederland met minimaal vier legs verschil (handicap -3,5) @ 2.00 in combinatie met winst van Schotland met minimaal vier legs verschil @ 2.00 levert een notering op van 4.00.

Back To Top