Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Ook Jelle Klaassen bij European Darts Matchplay 2017 live

Jelle Klaassen European Darts Matchplay weddenschappen bookmakers Getty

Dit weekend doen zeven Nederlandse darters mee aan het European Darts Matchplay in Hamburg. Het is de zesde van de twaalf European Tour Events op de kalender van de dartsbond PDC. Michael van Gerwen is als eerste geplaatst.

Naast Mighty Mike genieten ook Benito van de Pas en Jelle Klaasen een geplaatste status. Het voordeeltje dat ze daardoor krijgen is dat ze pas in de tweede ronde instromen. Voor hun landgenoten Jimmy Hendriks, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort en Christian Kist is er een andere route uitgedacht. Zij verschijnen vrijdag al in de eerste ronde voor de oche.

European Darts Matchplay 2017

Zaterdag zien we de zestien geplaatste spelers pas in actie komen. Michael van Gerwen is gekoppeld aan de winnaar van de match tussen John Henderson en een op dit moment nog onbekende qualifier. Benito van de Pas zal of Vincent van der Voort of Adrian Lewis treffen, sowieso pittig dus. Jelle Klaassen kan zich opmaken voor of Stephen Bunting of Kenny Neyens.

James Wade is de titelverdediger. Hij was vorig jaar in de finale te sterk voor Dave Chisnall. Van Gerwen won dit jaar al een andere European Tour Event terwijl Peter Wright er dit jaar al zelfs drie bemachtigde. Voor Jelle Klaassen is het zijn eerste toernooi na een polsoperatie. Alle partijen gaan om best of eleven (11) legs, van de eerste ronde tot de finale. De winnaar krijgt 25.000 Britse pond.

Wedden op European Darts Matchplay

Michael van Gerwen noteert bij de bookmakers 1.80 op winst. Vorige week toonde hij weer eens de beste van de wereld te zijn door zij aan zij met de teleurstellende Raymond van Barneveld de World Cup of Darts te winnen.

Peter Wright is begrijpelijk de tweede favoriet @5.00. Gary Anderson en Phil Taylor ontbreken in Hamburg. Dave Chisnall noteert 15.00 en Adrian Lewis 26.00. Lees meer: wedden op darten.

Programma darten vandaag

Vrijdag 9 juni 2017
Middagsessie, 13:00 tot 17:00
Peter Hudson – Brendan Dolan
Richard North – Mickey Mansell
Krzysztof Ratajski – Justin Pipe
Andy Hamilton – HN2
Lee Bryant – James Wilson
Marko Kantele – Antonio Alcinas
Mike de Decker – HN3
Andy Jenkins – Jimmy Hendriks

Avondsessie, 19:00 tot 23:00
Chris Quantock – Nathan Aspinall
Darren Webster – Dirk van Duijvenbode
John Henderson – HN4
Peter Jacques – Chris Dobey
Kenny Neyens – Stephen Bunting
Vincent van der Voort – Adrian Lewis
HN1 – John Michael
Kyle Anderson – Christian Kist

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top