Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Finales World Cup of Darts 2017 vandaag live: Nederland favoriet

World Series of Darts Finals 2021

Dag 4 van de World Cup of Darts 2017 is aangebroken en vandaag op het programma staan de kwartfinales. Dé verassing van het toernooi tot dusver is de uitschakeling van Schotland op dag 1. Tegen alle verwachtingen in verloren zij met 5-2 van Singapore. Een prachtig moment voor Lim en Lim. Opvallend is dat de mannen uit Singapore de ronde erna ook overtuigend door gingen terwijl ze opnieuw stevige underdog waren bij de bookmakers.

Een geweldig toernooi dus voor Singapore. Ook voor andere landen was dit goed nieuws, Schotland was namelijk, achter Nederland, de favoriet om de titel te pakken. Door deze uitschakeling nemen de kansen voor andere landen toe. Natuurlijk ook voor favoriet Nederland.

World Cup of Darts 2017

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld houden op deze manier weinig concurrentie over. Toch moeten de Nederlanders oppassen voor onderschatting. Zo verloor Barney gisteren plotseling van Butler waardoor Nederland ineens een beslissende koppel wedstrijd moest spelen om Amerika van zich af te zetten.

Gelukkig deden Mighty Mike en Barney wat ze moesten doen en versloegen ze Amerika overtuigend met 4-0. Vandaag neemt Nederland het in de kwartfinale World Cup of Darts op tegen Duitsland.

België – Singapore

Singapore gaat vandaag voor nog een verassing, dit keer tegen België. Opnieuw zijn Lim en Lim de ruime underdogs bij de bookmakers: 4.00 voor Singapore en 1.25 voor België. Het is wel begrijpelijk aangezien de Belgen al vaker hebben laten zien dat dit format ze wel bevalt en ook de koppel wedstrijden vallen bijna altijd de kant van de Belgen op.

Singapore zit echter in een heerlijke flow en lijkt voor niemand meer bang te zijn. Het zal natuurlijk weer een lastig karwei worden maar wij durven het wel aan om een gokje te nemen op de mannen uit Singapore. 4.00 bij de bookmakers is zeker wel een kleine inzet waard.

Engeland – Oostenrijk

Gokken World Cup of Darts live streaming GettyDit is misschien wel de interessantste ontmoeting van de kwartfinales darten. De bookmakers maken Engeland, logischerwijs, favoriet. Toch geven wij Oostenrijk hier een hele goeie kans. Oostenrijk heeft dit jaar Suljovic en Rodriguez opgesteld en vooralsnog blijkt dit een erg sterk koppel.

De Oostenrijkers wonnen hun eerste ronde met 5-0 en gisteren werden beide single partijen gewonnen. Veel beter dan dit had het niet kunnen gaan en het vertrouwen zit er dus goed in. Engeland had tot dusver ook weinig moeite. Toch verwacht ik dat de Engelsen vandaag wel eens kwetsbaar zouden kunnen zijn. Normaliter spelen ze altijd met de combinatie Lewis-Taylor. Dit jaar is dat anders.

Chisnall en Lewis

Taylor doet niet mee en in zijn plaats speelt nu Chisnall. Voor Adrian Lewis is het wennen dat hij na al die jaren ineens met een nieuwe partner speelt en ook voor Dave Chisnall is de situatie nieuw aangezien hij dit toernooi voorheen niet op zijn dartskalender had staan.

Bij de World Cup of Darts staat teamgeest centraal en het moet nog maar eens blijken in hoeverre Chisnall en Lewis dat gaan opbrengen. Wat als de Oostenrijkers weer een goeie start maken? Hoe gaat de nieuwe combinatie Lewis-Chisnall daarmee om? Om die reden spelen wij graag Oostenrijk ‘WINST’ op een quotering van 3.00.

Combinatie weddenschap darts

De overige twee ontmoetingen van de dag zijn Wales – Rusland en Nederland – Duitsland. Voor het wedden op darts gaan wij hier voor een combinatie van Wales en Nederland op een quotering van 1.35. Dit kan bijna niet mis gaan.

De keuze voor Nederland spreekt voor zich. Michael van Gerwen staat nog steeds buitenaards te gooien en zelfs als Barney een steekje laat vallen zijn de Nederlanders niet te stoppen in de koppel wedstrijd.

Ook Wales zou weinig problemen moeten hebben vandaag. Price en Webster gooien simpelweg gemiddeld een klasse beter dan Koltsov en Oreshkin. Wij voorzien weinig gevaar in de tegenstanders van beide landen en deze combinatie is in onze ogen echt een ‘zekerheidje’.

Lees ook: live streaming darts kijken

Back To Top