Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Van Gerwen en Taylor gaan beide vol voor Dubai Duty Free Masters

Raymond van Barneveld

Michael van Gerwen wist in de finale van de Premier League Darts niet te winnen van landegenoot Raymond van Barneveld, maar de knop is alweer om. Van Gerwen is vast besloten om zijn titel van vorig jaar bij het toernooi in Dubai te verdedigen. Michael van Gerwen opent het toernooi tegen James Wade. In de halve finale wacht mogelijk Raymond van Barneveld weer. Van Barneveld moet het in de kwartfinale opnemen tegen Adrian Lewis. Dat Van Gerwen Raymond van Barneveld mogelijk weer tegenkomt, zorgt voor extra motivatie. Een week na de finale hoopt Van Gerwen dit keer wel als winnaar van het toernooi uit de strijd te komen.

Van Gerwen teleurgesteld

‘Natuurlijk was ik teleurgesteld na mijn nederlaag van vorige week. Ik had een goed seizoen gespeeld, eindigde op de eerste plaat van de competitie. Maar in de finale speelde ik niet mijn beste spel en Van Barneveld wel. Raymond verdiende het om te winnen,’ aldus Van Gerwen. ‘Het deed pijn, maar zelfs Phil Taylor kan niet alle toernooien winnen,’ nogmaals Van Gerwen.

Phil Taylor heeft bijna elk televisietoernooi gewonnen in zijn carrière, maar de Dubai Duty Free Masters ontbreekt nog in zijn prijzenkast. Het toernooi wordt voor de tweede keer gespeeld. In 2013 wist Van Gerwen de titel te pakken na een overwinning op Raymond van Barneveld.

‘Het zou geweldig zijn om ook dit toernooi te winnen. Ik heb geen bekers in huis staan, maar deze zal ik er wel plaatsen. Dit is geen normale beker, dit is een kunstwerk’, aldus Phil Taylor. ‘Dit is een toernooi die ik nog niet gewonnen heb en ik wil alle toernooien hebben gewonnen voor mijn pensioen’.

Back To Top