Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Unibet Masters 2016: Vier Nederlanders in eerste ronde Unibet Masters

Vincent van der Voort Unibet Masters 2016

Unibet Masters 2016. De Unibet Masters 2016 worden in het weekend van 30 en 31 januari gehouden in de ArenaMK in het Engelse Milton Keynes. Er doen zestien darters aan mee, waaronder vier Nederlanders, want er wordt gedart door de beste zestien van de PDC Order of Merit.

Bekijk hier het speelschema van de Unibet Masters 2016.

Michael van Gerwen is de verdedigende titelhouder en favoriet @2.70 voor de Unibet Masters 2016, en net als vorig jaar, heeft hij ook nu weer de kans om het nieuwe jaar weer sterk te beginnen. Zijn eerste tegenstander wordt Stephen Bunting. Ook Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen en Vincent van der Voort zijn in Milton Keynes aanwezig. De prijzenpot is gevuld met £200.000 waarvan de winnaar er £60.000 mee naar huis mag nemen. We kijken naar de eerste ronde.

Unibet Masters 2016: Michael van Gerwen – Stephen Bunting

In de twee jaar dat Stephen Bunting nu bij de PDC speelt, kwam hij van Gerwen al negen keer tegen. Tot nu toe wist hij maar een keer te winnen van de Green Machine. Van Gerwen is titelverdediger, en net als een jaar geleden krijgt hij hier de kans om een verloren wereldkampioenschapgoed te maken. Bookmaker 888sport heeft er in elk geval vertrouwen in dat hij zijn eerste tegenstander makkelijk aan de kant zal zetten. Bunting noteert 6,00 tegenover 1,13 voor Van Gerwen. De titelverdediger speelt in de laatste wedstrijd van de avond.

Michael Smith – Raymond van Barneveld

Wedden op Unibet Masters 2016 betslipRaymond van Barneveld is de eerste Nederlander die aan de oche verschijnt. Op zaterdagmiddag is Michael Smith zijn tegenstander. Ze kwamen elkaar negen keer eerder tegen en Van Barneveld won zes van die matches en Smoth drie. De laatste keer was in de kwartfinale van het PDC WK Darts in een bloedstollende wedstrijd waarin Barney met 5-4 de voormalige jeugdkampioen darts maar net wist uit te schakelen. Smith was wel de winnaar van de drie duels die aan dit treffen voorafgingen. 888sport ziet Smith deze wedstrijd dan ook winnen en noteert 1,80 voor de jonge Engelsman. Van Barneveld noteert 2,20.

Phil Taylor – Jelle Klaasen

Phil Taylor krijgt in het eerste tv-toernooi na het WK meteen de kans om zich te revancheren op de man die hem uit het WK knikkerde. Jelle Klaasen versloeg Taylor in de derde ronde van het WK met 4-3. Klaasen ging door tot de halve finale waarin hij zelf werd uitgeschakeld door een fenomenale Gary Anderson die hem een 6-0 whitewash gaf. Taylor kennende, broedt hij op een ongenadige revanche. Maar of ‘the Power’ nog over zijn welhaast magische krachten beschikt? 888sport denkt van wel en wijst Taylor aan als grootste kanshebber met odds van 1,28. Klaasen noteert 2,66.

Gary Anderson – Vincent van der Voort Unibet Masters 2016

Wereldkampioen Gary Anderson is de eerste tegenstander van Vincent van der Voort in Milton Keynes. Het is kort geleden dat de mannen elkaar voor het laatst tegenkwamen aan de oche: in de achtste finale van het WK Darts, op 29 december waar Anderson met 4-0 een einde maakte aan de droom van de Hollander. Het jaar daarvoor, in 2014, kwamen ze elkaar vijf keer tegen en Anderson won drie keer en Van der Voort kwam twee keer als sterkste uit de bus. Het waren ook de enige twee overwinningen die hij op de Schot boekte in elf duels. Anderson noteert 1,17 en voor Van der Voort ziet 888sport het met 5,10 donker in…

Back To Top