Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Uitslagen WK Darts 2017: Ron Meulenkamp uitgeschakeld

Super Series 4: Nederlanders en Belgen op Players Championship 13-16

Uitslagen darten. Ron Meulenkamp, Ronny Huybrechts, Zoran Lerchbacher zijn uitgeschakeld op het WK Darts 2017. Laatstgenoemde is de enige die twee partijen speelde; hij speelde aan het begin van de avond een voorronde partij tegen Simon Stevenson.

James Wade, Robert Thornton en Mensur Suljovic zijn alledrie veilig door de tweede ronde gekomen met straight sets overwinningen.

WK Darts 2017 uitslagen

James Wade keek in eerste instantie tegen een achterstand aan in zijn partij tegen de Belg Ronny Huybrechts (0-2) maar wist zich tijdig te herpakken. Hij sloot de wedstrijd af met een 141 checkout. “Ik heb goed gespeeld. Mijn kansen hier op het WK Darten hebben niets te maken met mijn resultaten in andere toernooien. Ik heb wat speciale dingen gedaan in de trainingen en dat maakt dat ik goed mee kan in de rest van het toernooi.” Bookmakers noteren een riante 34.00 op de titel voor Wade. En 7.00 op een finaleplaats.

Mensur Suljovic, de nummer 8 seed, wist te herstellen van een 2-0 achterstand tegen Ron Meulenkamp en won de wedstrijd uiteindelijk met 3-0. De Oostenrijker treft in de tweede ronde van het WK Darts Mark Webster.

Ron Meulenkamp uitgeschakeld

Meulenkamp baalt als een stekker van zijn afgang op het WK Darts. Het had allemaal anders kunnen lopen als de darter niet werd afgeleid door zijn shirt. “Op het podium lieten de sponsorstickers op mijn shirt los. En omdat sponsors belangrijk zijn, wilde ik die stickers er weer opplakken. Op een gegeven moment was er zelfs een kwijt. Was ik die sticker aan het zoeken. Ik heb me laten meeslepen en werd er helemaal gek van. Ik zat alleen maar met dat shirtje te kloten.”

Vandaag op het speelschema darts in Ally Pally, de clash tussen de Nederlanders Jelle Klaasen en Jeffrey de Graaf en Vincent van der Voort tegen Max Hopp. Verder nog de partijen Dave Chisnall – Rowby-John Rodriguez en Kim Huybrechts – James Wilson.

Gokken op darts

Wil je inzetten op darts, let dan ook op de special actie van bookmaker 888Sport gedurende het WK Darts 2017. Met live wedden op darts krijg je een €5 gratis weddenschap en €5 casinogeld.

Je leest hier meer over de promotie: gratis weddenschap.

Back To Top