Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Jermaine Wattimena WK Darts 2017: Het was gewoon niet goed genoeg

Jermaine Wattimena Danish Darts Open

Uitslagen WK Darts 2017. Jermaine Watttimena is uitgeschakeld op het wereldkampioenschap darten in Londen. Tegen Daryl Gurney werd het 3-1. “Het was gewoon niet goed genoeg”, aldus The Machine Gun.

Phil Taylor heeft wederom, zoals ieder WK, gewonnen in de eerste ronde. Vandaag staan vier partijen op het programma. Morgen komen Raymond van Barneveld en Christian Kist in actie.

WK Darts 2017 – uitslagen en programma

Daryl Gurney speelde gisteravond een uitstekende partij tegen de 28-jarige Jermaine Wattimena. Na afloopt reageerde een teleurgestelde Wattimena: “Het was gewoon niet goed genoeg, of dat dat nou per se aan de dubbels lag weet ik niet. Het ging vanaf de eerste leg al mis.” Aan de spanning lag het volgens hem ook niet. “In de coulissen voelde ik met goed.” Het was de tweede keer dat Wattimena deelnam aan het het PDC WK Darts. Vorig jaar werd hij in de eerste ronde uitgeschakeld door Mensur Suljovic.

Phil Taylor liet gisteren zien dat hij in topvorm verkeert. De Brit verloor nog nooit in de eerste ronde op het WK en ook nu niet. Het werd 3-0 tegen David Platt.

Vandaag staan er geen Nederlanders op het speelschema. Morgen treft Barney Robbie Green in zijn eerste partij en speelt Christian Kist tegen Brendan Dolan. Kist en Dolan zijn aan elkaar gewaagd; bookmaker 888Sport noteert voor beiden 1.85 op winst. Raymond van Barneveld is met 1.25 favoriet om van Green te winnen. Lees ook: gokken op darts voor meer weddenschappen.

 

Back To Top